2024. május 6., hétfő

Csúcsra tör a Nevergreen

Vendetta című új lemezük 5. helyen áll a MAHASZ eladási listáján

Egy hete jelent meg a vajdasági Nevergreen együttes Vendetta című lemeze, amely az eladási statisztika alapján a Top 40 album-, DVD- és válogatáslemez-listáján az ötödik helyen tanyázik, ami mindenképpen szép sikernek nevezhető. Annál is inkább, hisz az idén húszéves zenekar nem feltétlenül rádióbarát zenét játszik. A listán a „soha zöldeket” Ákos, Kowalsky meg a Vega, a Budapest Bár és a Supernem előzi meg, de olyan előadókat előztek le, mint a Tankcsapda, Koncz Zsuzsa vagy Robbie Williams.

Az új lemez, a Vendetta anyagának felvétele Szabadkán folyt, Keszler Viktor stúdiójában, a további munkálatokat pedig a szegedi Black Hole Sound stúdióban végezte el Vári Gábor. Az új lemezre hét saját dal került fel, magyar és angol nyelven is, valamint készült egy extra angol nyelvű dal is, két feldolgozás (Sisters Of Mercy és Eurythmics), továbbá egy instrumentális tétel.

A zenekar a nyáron számos nagyobb magyarországi fesztiválon fellép, itthon Magyarkanizsán lesznek láthatóak július 9-én a Kanizsa Feszten.

Az első klip már elkészült a Szerelemben nem hiszek című dalhoz, amely itt meg is tekinthető.