2024. május 18., szombat

Meghalt Oromhegyesen egy csantavéri fiú

A diszkó előtt rosszul lett és életét vesztette

Ma hajnalban életét vesztette a csantavéri 16 éves R. A., Oromhegyesen az Atlantis Garden Club előtt – írja a subotica.com hírportál. Nem hivatalos értesüléseik szerint a fiú összetűzésbe került a diszkó biztonsági személyzetével, majd rosszul lett.

A portál úgy tudja, szóbeli vitába keveredett a fiú a biztonságiakkal, ezután hányni kezdett, majd elvesztette eszméletét. Annak ellenére, hogy a mentők igen gyorsan megjelentek és igyekeztek őt megmenteni, már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

A kiskorú fiú testét Újvidékre szállították boncolásra, ezt követően állapítják meg a halál okát. A terepi orvos csoport megállapította, hogy a fiú első látásra nem szenvedett el fizikai sérüléseket, mint ahogy erőszaknak sem volt nyoma. A boncolás után lehet majd tudni, hogy alkohol, kábítószer vagy valamilyen egészségügyi probléma okozta halálát.

Nem hivatalosan egyes szemtanúk szerint történt fizikai összetűzés, de ezt majd a nyomozás során állapítják meg teljes mértékben.

Az incidensre 3,30 órakor került sor az Atlantis Garden Club előtt.

A diszkó közleménye

Az Atlantis Garden Official Facebook-csoportban megjelent egy közlemény az esettel kapcsolatban. A szöveget szerkesztés és lektorálás nélkül közöljük:

Közlemény! Mint tudjátok, sajnálatosan egy fiatal tegnap jòval záròra után a klub előtt elhunyt. Mivel mindenféle vádaskodások elhangzottak a számlánkra, hivatalos reagálásunk a következő: Néhány fiatalt kabátlopáson értünk tegnap. A rendőrség a tettesek adatait a klub előtt felvette és jegyzőkönyvet írt ròla. Amikor a rendőr es a biztonságiak társaságában az egyik fiatal azt akarta megmutatni hová dobták az elopott kabátokat, hányni kezdett, azt viszanyelte, és az újvidéki boncolás is megállapította, hogy megfulladt a hányásában. A mentőt is a rendőrök értesítették. A klub biztonsági szolgálatával semmilyen konfliktusa nem volt, az eset jòval záròra után történt. A sajnálatos eset is legyen tanulág mindenkinek, vigyázzatok az alkoholfogyasztással, és ha már isztok, akkor mértékkel tegyétek!

Akik ott voltak és vannak információik, jelentkezzenek Facebook-oldalunkon vagy a webmaster@magyarszo.com e-mail címen.