2024. május 3., péntek

VARGHA GYÓGYMÓD – AZ EGÉSZSÉG VÁLASZTÁSA

E MELLÉKHATÁSOK, ÁRTÓ FAKTOROK NÉLKÜLI GYÓGYÍTÓ TERÁPIA évtizedek óta segíti hozzá Magyarország lakosságát a teljesebb, egészségügyileg függetlenebb élethez. A budapesti intézet mellett Vargha Attila, a kecskeméti és a szegedi rendelő vezetője szeretné mindenki számára elérhetővé tenni ezt a kiemelkedő eredményekkel büszkélkedő gyógymódot, ezért vidéki RENDELŐIBEN AZ ÁLLAPOTFELMÉRÉSTŐL A GYÓGYULÁSIG A TELJES TERÁPIA ELÉRHETŐ. Ott dolgozó munkatársainak folyamatos továbbképzésével érik el, hogy az érdeklődők szakszerű, kompetens választ kapjanak az eljárás szakmai, illetve gyakorlati részleteire vonatkozóan.

„Elfogadott tény, hogy bármilyen krónikus betegségről legyen is szó, nem elég a tünet kezelésére törekedni. Helyre kell állítani a belső egyensúlyt, mert a gyógyuláshoz, a maradandó egészség eléréséhez az ember minden apró részecskéjének harmonikus működése szükséges. Terápiánkkal ennek a sejtszintű egyensúlynak a létrehozására ösztönözzük a testet. Azt szeretnénk elérni, hogy a génjeinkbe kódolt felépülési program érvényesüljön, hogy megvalósuljon a sejtszintű önkorrekció, s visszarendeződjön az egyén eredeti, egyedi, sejtszintű harmóniája. Az öngyógyítás genetikai programja mindenkiben ott van, működőképes, csak segíteni kell. Módszerünkkel magát a szervezetet bírjuk rá, hogy kijavítsa a fennálló hibákat, és visszavonja az ezek következtében fellépő panaszokat, így NEM BETEGSÉGEKET GYÓGYÍTUNK, HANEM AZ EGÉSZSÉGET ÁLLÍTJUK HELYRE, mégpedig MARADANDÓAN. A pácienssel együttműködve az okok megszüntetésén dolgozunk, a háttérben húzódó, még visszafordítható funkciózavarok elhárításán. A legújabb tudományos bizonylatok szerint változó, dinamikus eljárás hatékonyságát számos, gyógyíthatatlan betegségéből gyógyult páciensünk tanúsítja immár 25 éve.

GYOMORÉGÉS, PUFFADÁS, SZÉKREKEDÉS, ÖDÉMA TESTSZERTE, ERŐS HANGULATINGADOZÁS

Az elmúlt években sokat hallottunk már erről a csodás gyógymódról, mely a szervezet öngyógyító képességét aktiválva mellékhatások, ártó faktorok nélkül segít hozzá a boldogabb, egészségügyileg függetlenebb élethez, s elhatároztuk: felkeressük a legközelebbi rendelőt. A honlapon található telefonszámon bejelentkeztünk, majd hamarosan részt is vettünk a Vargha Attila által végzett teljes körű állapotfelmérésen. Világosan és érthetően elmagyarázta, hol, milyen mértékű aktuális funkciózavar mutatkozik, ezek miként járulnak hozzá észlelt tüneteinkhez, s milyen minimális életviteli változtatások végrehajtása szükséges ezek megszűnéséhez.
Mivel eléggé frusztráltak a szinte állandó emésztési panaszok, az egyre inkább elhatalmasodó hangulatingadozások, fáradékonyság és alvászavar, illetve a már-már testszerte jelentkező ödéma, eltökélt voltam a váltatásban. Betartottam a kapott tanácsokat, így az eredmény nem maradt el. A kezelések megkezdését követően szinte azonnal változást éreztem az erőnlétemben, közérzetemben, s aggasztó tüneteim is szépen, fokozatosan enyhültek, aztán megszűntek. Köszönöm, hogy újra egészségesnek érezhetem magam. (Csősz Károlyné)

ÍZÜLETI ÉS GERINCPANASZOK, FEJFÁJÁS, EMÉSZTÉSI ÉS KIVÁLASZTÁSI ZAVAROK, ALVÁSZAVAR

Feleségemmel ellentétben nekem nem az emésztési rendellenességek okozták a legnagyobb problémát – bár ezek is kellemetlenek voltak –, hanem az elmúlt években erősödő, egyre kínzóbb ízületi és gerincpanaszok, illetve a szinte állandó, abroncsszerű nyomásérzésként jelentkező fejfájás. Az alvászavar és az ennek következtében jelentkező fáradékonyság tetézte mindez. Szerencsére ezek a számomra rejtélyesnek és megoldhatatlannak tűnő bajok egyáltalán nem voltak sem rejtélyesek, sem megoldhatatlanok a kiváló terápiás rendszer számára. Néhány hónapos, egyre ritkuló és kellemesebbé váló kezeléssorozattal minden tünettől, fájdalomtól megszabadított. Örülök, hogy ezzel az olykor fájdalmas, ámde igencsak hatékony gyógymóddal ismét majdnem húszévessé válhattam. (Csősz Károly)


MÉHDAGANAT UTÁN GYÓGYULTAN, BOLDOGAN, EGÉSZSÉGESEN

2012 ÁPRILISÁBAN ROSSZINDULATÚ MÉHDAGANATOT DIAGNOSZTIZÁLTAK nálam. Többszöri vizsgálat után, júniusban ELTÁVOLÍTOTTÁK A MÉHEMET. Kezelőorvosom felhívta a figyelmem a kemó és a sugárkezelés szükségességére. Az onkológiai team 28 SUGÁRKEZELÉST javasolt, amit én – saját felelősségemre – egyértelműen ELUTASÍTOTTAM.
Alternatív gyógymódot kerestem, s az internetet böngészve ráleltem a VARGHA Gyógymódra. Jelentkeztem állapotfelmérésre, és a műtét után 6 héttel el is kezdtem a kezeléseket. Heti 3 alkalommal 4 HÓNAPON ÁT JÁRTAM AZ INTÉZETBE. A rendszeres kezelések mellett általuk javasolt életmódbeli és étkezési tanácsokat szigorúan betartottam. Bár sokszor voltak nehéz perceim, a cél érdekében kitartottam. Nem inogtam meg, mert hittem a gyógyulásban. Ebben nagy segítséget kaptam a kezelőmtől, aki lelkileg is támogatott, és rengeteg hasznos tanáccsal látott el. AZ ONKOLÓGIAI FELÜLVIZSGÁLATOK EREDMÉNYE AZÓTA IS NEGATÍV, már csak félévente kell járnom ellenőrzésre. A Vargha Gyógymód nélkül mindez nem sikerülhetett volna. Köszönöm, hogy újra életerős, egészséges, boldog ember lehetek. (Baginé Éva)

ALS SZINDRÓMÁBÓL FELÉPÜLVE

A 2009. májusi szívinfarktust, illetve az azt követő 4-es bypassműtétből való sikeres felépülést követően újabb egészségügyi problémával kellett szembenéznem. FOLYAMATOS, EGYRE FOKOZÓDÓ DERÉK-, CSÍPŐ-, LÁB- ÉS IZOMFÁJDALMAK miatt fordultam a háziorvosomhoz, aki szakrendelésekre irányított. Egy évig tartó kivizsgálássorozat után megkaptam a diagnózist: ALS-ben szenvedek (az ALS az akaratlagosan mozgatható izmokat beidegző agyi és gerincvelői mozgató idegsejtek pusztulásával járó betegség). Gyógyszeres kezelést írtak fel, tudatosítva bennem, hogy ez a betegség gyógyíthatatlan, előre láthatóan pár éven belül halálos kimenetelű. A rendelkezésre álló gyógyszerek csak a folyamatot lassítják. Ettől megijedtem, s eldöntöttem: a saját kezembe veszem a dolgok irányítását. Alternatív ellátás, illetve terápiás módszerek felé fordultam. Ismerősök ajánlására e-mailben vettem fel a kapcsolatot a Vargha Gyógymóddal. Egyeztettem egy állapotfelmérési időpontot, majd – mivel ezt meggyőzőnek, érthetőnek, logikusnak és emberinek találtam – elkezdtem a kezeléseket, melyek első körben az élettani alapok helyreállítására fókuszáltak. Szervezetemben makacsul rögzült a probléma, így csak három hónap elteltével kezdtem érezni a kedvező változásokat (javuló emésztés, nyugodtabb alvás, stagnáló, majd csökkenő izomfájdalmak), de az ajánlásként megfogalmazott étkezési szokások, életmódbeli változtatások, étrend-kiegészítők, valamint a kezelések végül érezhetően pozitív változásokat eredményeztek egészségügyi állapotomban. MA MÁR ÖRÖMMEL ELMONDHATOM, HOGY MEGSZŰNTEK A FÁJDALMAK, JÁRÁSOM KIEGYENSÚLYOZOTTÁ, EMÉSZTÉSEM RENDEZETTÉ, ALVÁSOM PIHENTETŐVÉ VÁLT. EZEK A POZITÍV VÁLTOZÁSOK TARTÓSAKNAK BIZONYULTAK. Nagyon köszönöm. (K. Á.)

Elérhetőségek:
Varghagyogymod.com
Vargha.szeged@gmail.com
Szeged, Kálvária tér 16. 1/C-D
Tel.: +36-30-372-4600
+36-62-648-243