2024. április 28., vasárnap

Szerbiában a második helyen

Kevesebb látogatóval is sikeresen zárult az adai motorostalálkozó

Az adai Cobra Motorosklub a hétvégén tizenharmadik alkalommal rendezett motorostalálkozót Adán, a rekreációs központban, ahol pénteken és szombaton több ezer vendég fordult meg, köztük nagyszámú hazai és külföldi motoros. A szerbiai motorosok mellett érkeztek résztvevők Belgiumból, Magyarországról és Németországból, Ausztriából, Szlovéniából, Romániából és Macedóniából. A rendezvényen péntek és szombat este több ezer ember mulatott hazai és magyarországi rockegyüttesek koncertjein, valamint az éjszakai erotikus műsorokon. A találkozó résztvevői pénteken napközben különféle ügyességi játékokon szerepelhettek, akárcsak szombaton, amikor már motoros felvonuláson is részt vehettek a motorosok Adán és Moholon, valamint topless motormosás és este tűzijáték is várta a vendégeket.

A sok elköltözés és a pénztelenség megtette a hatását, ennek ellenére még mindig nagyon elégedett vagyok, hiszen egy sikeres találkozó kellős közepén vagyunk. A látogatottság jó, de ennél többen szoktak lenni a motorostalálkozón. Hat-hét országból vannak baráti klubok, amelyek évek óta eljárnak hozzánk, a közönségünk állandósult, csak mindig több a nagymotor, a kismotorok pedig elfogynak – nyilatkozta szombaton az adai motorosklub elnöke, Szollár Károly, aki hozzátette, hogy a találkozón minden esetben a vendégeké a főszerep. Mint mondta, a motorosoknak ökröt sütöttek ebédre, különféle ügyességi játékokat tartottak, jó együtteseket szerepeltettek, valamint tombolán kisorsoltak egy ajándék Kawasaki motort is.

A Cobra Motorosklub az elkövetkező években is szeretné megrendezni a motorostalálkozót, az elnök szerint legalább a huszadik találkozóig folytatni kívánják. A rendezvényük nagyságrendje és a megtartott találkozók száma alapján jelenleg második helyen áll Szerbiában.