2024. május 8., szerda
RÖPLABDA

A Vojvodina elhozta a pontokat

Az újvidéki Vojvodina röplabdázói igazolták a jóslatokat, miszerint bajnokjelöltek lesznek az új idényben. A Vojvodina a nyitányon a szintén magas helyezésre pályázó Radnički otthonában szerezte meg a pontokat. Az első játszmában a Vojvodina 17:20-ról fordított, a következő kettőben viszont már nem nyújtott esélyt a kragujevaci vendéglátójának. Az újoncok rangadóján az Inđija Novi Pazarban 3:2-re győzött, így mindkét gárda pontszerző lett első szuperligás meccsén. Pontokra számíthatnak a szabadkai Spartacus lányai is, akik holnap 19 órakor fogadják az újonc Kraguj csapatát.

Eredmények, férfiak, 1. forduló: Radnički–Vojvodina 0:3, Novi Pazar–Inđija 2:3, Ml. radnik–Partizan 0:3, Spartak (Lj)–Đerdap 3:0, Ribnica–C. zvezda – esti meccs.

A következő forduló: Partizan–C. zvezda, Vojvodina–Ribnica, Đerdap–Radnički, Inđija–Spartak (Lj), Ml. radnik–Novi Pazar.

Nők, 1. forduló: TENT–Radnički (Bg) 3:0, Jedinstvo (P)–Kolubara 3:0, Železničar–Vizura, C. zvezda–Dinamo – esti meccsek, holnap: Spartacus–Kraguj.

A következő forduló: Kraguj–Kolubara, Radnički–Jedinstvo, Dinamo–TENT, Vizura–C. zvezda, Spartacus–Železničar.