2024. május 2., csütörtök

Gördeszka és adományozás Magyarkanizsán

Június 19–20-án Magyarkanizsán a Go Skateboarding Day alkalmából a Wemsical Serbia és a Wemsical szervezésében egy különleges extrémsport-hétvégére kerül sor, amely tartalmaz versenykategóriákat és bemutatókat is. A sportolók gördeszkázásban, illetve BMX flatlandben versenyezhetnek, lesznek még profi BMX street, skate és görkori-bemutatók is az eseményhez megépülő mobil skate-park elemeken. Az érdeklődők péntek este a gördeszka világát bemutató fotókiállítást is megtekinthetnek a magyarkanizsai Ifjúsági Házban. További érdekes kiegészítő programok a rendezvényen szombaton: Graffiti Jam, BMX street bemutató és görkorcsolya-bemutató.

A belépés mindkét nap ingyenes, a versenyen részt vevők nevezési díja használt/új játék, ruha (6–16 éves korig), tartós élelmiszer, írószer, könyv, amelyet a szervezők nehéz körülmények között élő gyermekek/gyermekes családok részére ajánlanak fel. Adományokat ugyanúgy szívesen fogadunk más szervezetektől, polgároktól. Az adományok gyűjtésében a magyarkanizsai Vöröskereszt segíti a rendezvényt.

Versenyzőnek is már lehet jelentkezni (BMX és gördeszka kategóriában) a Wemsical Serbia postaládájába (wemsical.serbia@gmail.com) vagy a GoSk8 Days hivatalos Facebook-oldalán, miután egy kedveléssel díjaztad a rendezvényt: www.facebook.com/gosk8days. További részletek az eseményen belül: https://www.facebook.com/events/1395807797415570/.