2024. május 3., péntek
Bácskossuthfalva

Nyári táborok a szünidőben

Bácskossuthfalván, az Id. Kovács Gyula Általános Iskola udvarán az idén is színes és izgalmas táborok várják a fiatalokat.

A legfiatalabbakat (1–8. osztályos diákokat) az Ügyesség- és készségfejlesztő játéktáborba várják, ahol a résztvevők játszva sajátíthatják el az alapvető viselkedési normákat, fejleszthetik leleményességüket, kreativitásukat, együttműködési készségüket, valamint toleranciát tanulhatnak. A táborra még 2 szabad hely van.

A Kamasztáborba olyan 13 és 19 év közötti fiatalokat várnak, akiket érdekel a külvilág, és szeretnék minél jobban megérteni azt. A jelentkezők különböző foglalkozások, altáborok közül választhatnak: spanyol nyelv, fitnesztábor, foci nem csak kezdőknek, önismereti képzés, valamint íjászat. A táborra összesen 35 szabad hely van még.

A 3–8. osztályos tanulók számára szervezett MIT-tábor elsődleges célja a tehetséggondozás. Az érdeklődőkkel olyan szakemberek foglalkoznak, akiknek a célja, hogy minél jobban bevezessék hallgatóikat egy-egy tudományág rejtelmeibe. Választható foglalkozások: makettezőtábor (a fogpiszkálók éve – középiskolásoknak is), hiphop, fitnesz, foci, önismeret és egyéniségfejlesztés, íjászat. Itt összesen 24 betöltetlen hely maradt.

A táborok időpontja megegyezik, július 12-e és 19-e között (vasárnaptól vasárnapig) kerülnek megrendezésre. A táborokban való részvétel díja 75 euró vagy annak megfelelő dinárösszeg (az íjásztábor 12 euróval drágább). Jelentkezés és bővebb információ a www.taborok.net internetes oldalon vagy telefonon a 063/768-3641-es számon.