2024. augusztus 23., péntek

Velencébe utazik egy szemüveges hölgy

A belgrádi Time Vision nyereményjátékát egy Tóth Optikában vásárló szabadkai nyerte

A szabadkai Subić Anita nyerte a belgrádi Time Vision optikai eszközök forgalmazásával foglalkozó cég nyereményjátékát, amik köszönhetően szeptemberben három napot tölthet másodmagával Velencében. A szerencsés nyertes a Tóth Optikában vásárolta meg Laura Biagotti márkájú szemüvegkeretét. 

Darko Lalić, a belgrádi Time Vision igazgatója lapunknak elmondta, szemüvegkeretek behozatalával és forgalmazásával foglalkozik a cég, elsősorban az olasz márkákra, a Laura Biagotti, Byblos, Fiorucci márkákra fókuszál.

– Ez egy olyan csoport, amely a régebbi trendeket képviseli. A cél az, hogy felhívjuk az emberek figyelmét a régi értékekre, azokra a gyártókra, akik számára nem a nagyméretű gyártás, hanem a tökéletes minőség a fontos. Minden terméket Olaszországban gyártanak, teljesen természetes, bioanyagokból, amelyek teljes egészében felbomlanak, így nem szennyezik a környezetet. A nyereményjáték célja is ez volt, hogy felhívjuk a figyelmet a minőségi termékekre, hogy visszacsábítsuk a vásárlókat azokhoz a termékekhez, amelyeket régebbről már ismernek. 

A Tóth Optikával már régebbre visszanyúlik az együttműködésünk, így a nyereményjátéknak is helyet adtak, és a szerencse úgy hozta, hogy a nyertes egy szabadkai hölgy legyen – magyarázta Darko Lalić.

A nyereményjáték nem ért véget, folyamatosan tart. Félévente kisorsolnak egy velencei utat két személy részére, azon kuponok alapján, amelyeket ezeknek a szemüvegeknek a vásárlásakor kapnak az ügyfelek. – Arról szeretnénk meggyőzni az embereket, hogy olyan terméket válasszanak maguknak, amely biztos, biztonságos, és amelyért mi is és a gyártó is garantálni tudunk – tette hozzá az igazgató.

Dr. Tóth Tivadar, a szabadkai Tóth Optika tulajdonosa elmondta, kiváló az együttműködésük a Time Visionnel, most már dioptriás mellett napszemüvegeket is forgalmaznak.

– Sok kiváló minőségű Laura Biagotti szemüveget adtunk el az akció időtartama alatt, a vásárlóink nagyon elégedettek. A Tóth Optika folyamatosan igyekszik a legjobb minőséget biztosítani a vásárlóiknak, a legjobb minőségű termékeket elérhető áron. Nem forgalmazunk olyan árut, amelyért nem tudunk legalább két év jótállást biztosítani. A Laura Biagottik esetében pedig fel sem merül ez a kérdés – mondta dr. Tóth Tivadar.

Subić Anita Németországban dolgozik, kérdésünkre, hogy örül-e a nyereménynek, és kivel utazik majd, e-mailben válaszolt.

-       Azon a napon, amikor megtudtam, hogy megnyertem az utazást, a barátnőm, Móricz Emília hívott fel, sírva közölte velem, hogy nyertem. Azért sírt, mert még a Tóth Optikában megbeszéltük, ha megnyerem az utat, ő fog elkísérni. Már ott álmodoztunk az útról, a barátnőmmel közösen töltöttük ki a szelvényt. Amikor közölte velem, hogy ez a kis álmunk valóra vált, hirtelen elakadt a szavam. Már régen eldöntöttem, hogy egyszer, ha tehetem, ellátogatok a romantikus, régi építésű, vízen álló csodavárosba! Szabadkán többen is a Tóth Optikát javasolták, ha már úgy alakult, hogy szemüveget kell viselnem. Optika és szemorvos egy helyen, nagyon nagy szemüvegkeret-választékkal. Megnyugtattak, hogy ott a legjobb kezekben leszek. Így is volt! Nagyon szakképzett, kedves és segítőkész orvost ismerhettem meg. Végül egy Laura Biagiotti modellre esett a választásom. A szemüveg gyönyörű, nem hittem volna, hogy egyszer ilyet mondok egy szemüvegkeretre. Stílusos kidolgozása, a színe, mintha csak személyre szabottan nekem tervezték volna – írta Subić Anita.