2024. május 3., péntek

Sikeres volt az idei Toldi-kupa

Három országból félszáz testépítő, fitneszező jött el az idei Toldi-kupára, amelyet ezúttal is besoroltak a tartomány legjelentősebb versenyei közé.

– Annak ellenére, hogy ezekben a napokban a környező országokban és hazánkban is más pénzdíjas versenyeket szerveztek, elégedett vagyok a részvétellel – mondta Liszka Péter főszervező. – A közönségnek alkalma volt bepillantást nyerni a testépítés szépségeibe, egy verseny izgalmaiba. Már egyes klubok ígéretet tettek arra, hogy jövőre jobban összehangoljuk a programokat, ami azt jelenti, hogy még nagyobb nevek is megjelenhetnek a Toldi-kupán.

A közönség nem kevesebb mint tizenhét kategóriában láthatott fellépőket, a legfiatalabbaktól, a legidősebbekig, a fitnesztől a testépítésig női és férfi mezőnyben.

Az egyes kategóriák győztesei:

Kislányok 7 éves korig – fitness: Ana Mirčetić (Újvidék), Fitness 8-9 éves korosztály: Aleksandra Popović (Újvidék), 10-11 éves lányok: Milica Mirčetić (Újvidék), 12-13 évesek: Sara Hirks (Apatain), 14+-15 évesek: Beslać Milica (Barajevo), Masters kategóriában a férfiak mezőnyében: Saša Juhas (Zombor), Fizik, női mezőnyben: Nataša Janjić (Belgrád), Body fitnesz női kategóriában: Papi Renáta (Magyarország), Női fitness: Armbruster Barbara (Újvidék), Bikinifitness: Aleksandra Foki (Topolya), Fizik, férfiak: Stefan Momčilović (Topolya), Body building classic, férfiak: Forcek Attila (Topolya), Body building, 80 kg: Zdravko Solać (Apatin), 90kg: Kristijan Tolić (Újvidék), 90 kg fölött: Sača Juhas (Zombor) és a kupa abszolút győztese: Aleksandar Šteler (Kragujevac).

Valamennyien serleget és elismerő oklevelet kaptak, a szépszámú közönség pedig vastapssal jutalmazta meg a kupa résztvevőit.