2024. május 4., szombat
EXIT

Több mint harmincezer jegy kelt el

Kevesebb mint két hónap maradt még az EXIT fesztiválig, amely a Péterváradi várban zajlik majd le július 7-e és 10-e között, de a rendezvény kapacitásainak már a 70 százaléka megtelt.

Az idei jegyértékesítés rekordot döntött, eddig több mint 30.000 jegy kelt el az EXIT fesztiválra. Hangulatfelvételünk a tavalyi bulin készült (Stefan Plačkov Dániel felvétele)

Az idei jegyértékesítés rekordot döntött, eddig több mint 30.000 jegy kelt el az EXIT fesztiválra. Hangulatfelvételünk a tavalyi bulin készült (Stefan Plačkov Dániel felvétele)

Az idei EXIT zenei fesztiválra eddig már 30.000-nél több jegyet adtak el, ami erre az időszakra új rekordot jelent – közölték a szervezők.

Az EXIT csapata kijelentette, az idén több mint 60 országból érkeznek a látogatók, egyre több vendég vesz jegyet Japánból, Brazíliából, Új-Zélandról, Ausztráliából, Kínából és Európa csaknem minden országából.

Amint az várható is volt, a legtöbben Nagy-Britanniából és Hollandiából jönnek, de növekvő tendenciát mutat az oroszországi, görögországi és törökországi vendégek érdeklődése is. A franciaországi és a spanyolországi vendégek is nagyobb számban érkeznek az idén, mint az előző években – áll az EXIT közleményében.

A napi belépőjegy most új, promóciós áron is megvásárolható (2490 és 2990 dinár), ez 35 százalékkal olcsóbb az eredeti árnál. Ha csapatként érkeznek a látogatók, és legalább négy jegyet váltanak a fesztiválra, a Sea Dance fesztiválra, illetve az EXIT Avantura csomagra, ajándékot kapnak. Jelenleg a fesztiválra 6490 dinárba kerül a jegy, a Sea Dance fesztiválra 4990 dinár, az Exit Avantura csomagra pedig 6990. A Vulkan könyvesboltban, a Corner shop trafikokban, valamint országszerte több mint 150 jegyárusító helyen kapható. Ezenkívül a jegyek az interneten is megvásárolhatók a következő internetcímen: www.gigstix.com.

Az EXIT fesztivál után kezdődik a Sea Dance fesztivál, július 14. és július 16. között. Az eddigi adatok szerint a következő fellépőket láthatják biztosan az érdeklődők az EXIT-rendezvényeken: David Guetta, Ellie Goulding, The Prodigy, Skrillex, Wiz Khalifa, Hurts, George Clinton & Parliament-Funkadelic, Bastille, The Vaccines, Richie Hawtin, Dimitri Vegas & Like Mike, Stormzy, Sister Bliss – Faithless DJ Set, Lost Frequencies, Solomun, Marco Carola, Robin Schulz, Cock Sparrer, Paradise Lost, Andy C, Rebolledo, Zadig, Tresor, Concrete és Grelle Forelle…