2024. augusztus 17., szombat

Napi foci a Pannon tévében

Az Európa-bajnokság ideje alatt játéknapokon élő műsor indul vendégekkel, nyereményjátékokkal, kapcsolásokkal

Június 10-től a családi házakban a focirajongók kezében lesz a távirányító, hiszen ekkor kezdődik a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság.

A focirajongók az Eb alatt ha a távirányítóval mérkőzésnapokon 17 órakor a Pannon tévére kapcsolnak, akkor a Napi foci című műsort kísérhetik figyelemmel. A műsor koncepciójáról, tartalmáról Dóró Alennel, a Napi foci házigazdájával beszélgettünk.
– Minden mérkőzésnapon 17 órakor kezdődik a Pannon tévében a Napi foci című műsor. A stúdióban mindennap a műsorvezető mellett két vendég lesz, labdarúgóbírók, edzők, rajongók, olyanok, akik értenek a focihoz. Velük elemezzük ki az aktuális mérkőzéseket. A műsor az aznapi 15 órai meccs elemzésével kezdődik, ezután bejátszások lesznek megtekinthetőek az előző napi meccsekből, amelyeket szintén elemezni fogunk, majd a műsor végén az aznap 18 és 21 órakor kezdődő mérkőzéseket is áttekintjük esélyek szempontjából – mondta el Dóró Alen.
A műsorban értékes nyereményeket is kisorsolnak a nézők között, lesznek napi, heti és egy főnyeremény, ami nem más, mint egy dedikált mez.
– Minden műsor elején felteszünk egy kérdést, amely nem lesz nehéz, aki kicsit is követi a labdarúgást, az tudni fogja a választ. A műsor Facebook-oldala már fut, itt várjuk majd a válaszokat, és a műsor végén sorsolunk. Mindennap nyerhetnek a részvevők Napi foci feliratú bögrét, pólót és sapkát, illetve minden hétvégén kisorsolunk egy darabot az Eb hivatalos labdájából, amit a magyar válogatott tagjai: Dzsudzsák Balázs, Király Gábor, Gera Zoltán és Nemanja Nikolić írtak alá. A döntő napján pedig Nikolić dedikált mezét sorsoljuk ki, amelyikben az Elefántcsontpart elleni mérkőzésen lépett pályára. Akik a napi sorsoláson nem nyernek, de helyesen válaszoltak, ők is játékban maradnak a hétvégi és a végső sorsoláson – nyilatkozta a műsor szerkesztője.
A Napi foci húszperces lesz, a stúdióvendégek és a bejátszások mellett lesznek élő kapcsolások Szabadkáról, Hajdújárásról, Zentáról, Magyarkanizsáról, olyan kávézókból, helyszínekről, ahol a focibarátok szervezetten nézik a meccseket. A műsor egy új stúdióban készül, amely fiatalos, virtuális háttérrel rendelkezik.
Dóró Alen több mint tíz évig focizott aktívan, játszott a magyarkanizsai Potisje, a majdáni Tromeđa és az oroszlámosi Slavija csapatában, és továbbra is nagy focirajongó. A magyar válogatott szereplését illetően optimista.
– Szerbia csalódást okozott, hiszen nem jutottak ki az Eb-re, viszont a vajdasági focirajongóknak nincs okuk a szomorúságra, hiszen 44 év után Magyarország ismét Eb-részvevő. Én továbbjutást várok a csoportból, bízom benne, hogy egy német edző irányításával hasonlóan jól tudnak szerepelni, mint 12 évvel ezelőtt a görögök. Nem gondolom persze, hogy megnyerik az Eb-t, de szerintem a csoportból továbbjutnak. Izlandot kötelező megverni, ha pedig Ausztriával vagy Portugáliával sikerül döntetlent játszani, négy ponttal már van erre esély. Sőt, akár még a legjobb 8 közé is bejuthatnak, de ez a maximum, értékelésem szerint – meséli Dóró Alen.
A műsor Facebook-oldala már lájkolható, követhető a https://www.facebook.com/pannonsport címen, ne feledjék, itt lehet részt venni a nyereményjátékokon!