2024. augusztus 11., vasárnap
LÁBTENISZ

Bajnok a Dobó Roland/Gubi Krisztián páros

A hétvégén a magyarkanizsai strandon rendezték meg a már hagyományos páros lábteniszbajnokságot, amelyen összesen 12 páros (5 zentai és 7 kanizsai) vett részt. Először a csoportmérkőzésekre, a negyed- és az elődöntőre került sor, majd a helyosztó és a dobogós helyekért játszott meccsek következtek.

Negyeddöntő: Lipták Zsolt/Sóti Mihály–Nagy Csongor/Luka Nedeljkov 2:1, Dobó Roland/Gubi Krisztián–Futó Szabolcs/Hegedűs Zoltán 2:0, Igor Milanović/Dobó Rudolf–Goran Milanović/Marko Božić 2:0, Lipták Csaba/Nikola Grozdanić–Raffai Csongor/Fehér Miklós 2:0.

Elődöntő: Dobó Roland/Gubi Krisztián–Lipták Zsolt/Sóti Mihály 2:1, Lipták Csaba/Nikola Grozdanić–Igor Milanović/Dobó Rudolf 2:0.

Az ötödik helyért: Nagy Csongor/Luka Nedeljkov–Goran Milanović/Marko Božić 2:0. A harmadik helyért: Igor Milanović/Dobó Rudolf–Lipták Zsolt/Sóti Mihály 2:1.

Döntő: Dobó Roland/Gubi Krisztián–Lipták Csaba/Nikola Grozdanić 3:2 (16:21, 18:21, 21:11, 26:24, 21:11). A döntő fordulatos és látványos mérkőzést hozott, amelyen a Dobó Roland/Gubi Krisztián páros remek hajrával 0:2-ről fordított, és megszerezte a győzelmet.

A rendezvény sikeres lebonyolítását több vállalat, illetve magánszemély segítette különféle formában.