2024. május 5., vasárnap
SZEKERES LÁSZLÓ ALAPÍTVÁNY

Szentpéteri Csilla & Band-koncert

A Szekeres László Alapítvány szervezésében május 23-án, csütörtökön 18 órai kezdettel tart koncertet Szentpéteri Csilla & Band, a szabadkai Zsinagóga épületében.
Szentpéteri Csilla Príma- és Artisjus-díjas zongoraművész-zeneszerző és a magyar könnyűzenei élet elismert zenészeiből álló zenekara dinamikus, vérpezsdítő, szenvedéllyel teli koncerttel várja a különleges zenei élményre, páratlan kikapcsolódásra vágyókat. Szentpéteri Csilla izgalmas, formabontó átirataiban örök érvényű klasszikusok eleganciája találkozik a latin zenék életörömével, a jazz játékosságával, a blues nosztalgiájával, a filmzenék patetikusságával, a magyar népdalok ritmusvilágával. Saját, nagyívű szerzeményei a legszebb emberi érzéseket, vágyakat illusztrálják. Bravúros hangszerpárbajok, a zongorán túl ízes gitár-szaxofon-szájharmonika szólók váltják egymást a fergeteges ritmusokkal. A koncert vendége Gájer Bálint énekes lesz, akit a The Voice műsorából ismerhet a közönség. Szentpéteri Csillával közös blokkjukban Frank Sinatra, Michael Bublé híres dalai, valamint népszerű swing számok hangoznak el.
Helyjegyeket a 024/672-110-es telefonszámon foglalhatnak az érdeklődők hétköznaponként 9 és 17 óra között, továbbá a szla.pr@szla.org.rs e-mail- címen és a Szekeres László Alapítvány Facebook-oldalán üzenetben. Az előzőleg lefoglalt jegyek május 13-tól 22-ig, hétköznapokon 9 és 17 óra között vehetőek át a Szekeres László Alapítvány épületében.

Nyitókép: Szekeres László Alapítvény facebook oldala