2024. május 20., hétfő
LOKALNI IZBORI 2024

Za ravnopravan razvoj mesnih zajednica

Cvetna ulica u Malom Radanovcu dobila je novi asfaltni kolovoz, gde je juče u poseti bio dr Balint Pastor, predsednik Saveza vojvođanskih Mađara, nosilac izborne liste ove stranke u Subotice.

– Proširili smo putnu mrežu i u ovoj mesnoj zajednici i asfaltirali ulice. Između ostalih, ovakva ulaganja su u ovom mandatu urađena u Cvetnoj ulici, u jednom delu Đevđelijske ulice, te u Oromskoj i Samoborskoj ulici. I ubuduće ćemo težiti ravnopravnom razvoju mesnih zajednica i dobijanju novca iz gradskog budžeta za proširenje putne mreže, naglasio je nosilac izborne liste.

Stanari ulice su veoma zadovoljni investicijom, dugo su čekali na asfaltni kolovoz. Kako su rekli, posle kiša put je uvek bio jako blatnjav, a ponekad i prašnjav.

Timea Tripolski, predsednica saveta mesne zajednice, rekla je novinarima da u Malom Radanovcu uvek postoje manji ili veći problemi koje treba rešiti. Ona je dodala da je zahvaljujući činjenici da je SVM deo gradskog rukovodstva za ovo ima mogućnosti, a nadamo se da će tako ostati i ubuduće. Pored asfaltiranja, renovirani su i sportski tereni, jedno igralište, a uskoro će biti renovirano i drugo, a izgrađen je i parking na pijaci u Teslinom naselju.

Nyitókép: (Fotografija Edvarda Molnara)