2024. augusztus 16., péntek

Szabadkán is vásárolhatók jegyek

SZEGEDI SZABADTÉRI JÁTÉKOK

Az idén ugyan nem indul szervezett buszjárat Szabadkáról a Szegedi Szabadtéri Játékokra, ám a vajdaságiakat is szeretettel várják a rendezvényre. Az előadásokra Szabadkán is lehet jegyeket vásárolni a Plato könyvkereskedésben (Jovan Nenad cár tér 2–4.), a jegyárakról, az online jegyvásárlás esetén érvényes kedvezményről a www.szegediszabadteri.hu oldalon lehet tájékozódni. A jegyárak az ülőhelytől függően változnak, például a jövő hétvégi Hegyen-völgyön lakodalom című táncmű esetében 2900 és 7700 forint között vannak. A Mária című musicalre már 3300, 4400, de 11800 forintért is kapható jegy.

Ezen a hétvégén, pénteken, szombaton és vasárnap a közönség a Jekyll & Hyde című musicalt tekintheti meg a Dóm téren 21 órától. A következő hétvégén, azaz júlus 13-án, pénteken és július 14-én, szombaton a Hegyen-völgyön lakodalom című táncművet láthatjuk, szintén a Dóm téren 21 órától. A Winnetou című zenés játék helyszíne az újszegedi PORT.hu színpad lesz. Az előadást július 20-án és július július 21-én játsszák 19 órától. A Parasztbecsület/Bajazzók című opera július utolsó hétvégéjén kerül bemutatásra, július 27-én, pénteken és július 28-án, szombaton lesz látható 21 órától a Dóm téren.

Az augusztus a Mária című musical bemutatójával veszi kezdetét, a produkciót augusztus 3-án, pénteken és augusztus 4-én, szombaton tekinthetik meg az érdeklődők 21 órakor a Dóm téren. A Dóm tér ad otthont a Mágnás Miska című operettnek is, ezt négy estén játsszák, augusztus 17-e és 20-a között 21 órai kezdettel. Az újszegedi PORT.hu színpadon pedig a Hyppolit, a lakáj című zenés vígjáték bemutatójára kerül sor.