2024. május 6., hétfő

Hét végi mórahalmi „locsolkodás”

A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben kezdetét veszi a főszezon, melynek köszönhetően a hét végén már 20 medence és 11 szaunakabin közül választhatják ki a vendégek a számunkra legmegfelelőbbet.

A kristálytiszta vizű szabadtéri úszómedence egészen késő őszig fogadja az úszás szerelmeseit, továbbá a családosok kedvence, a csúzdás élménymedence és a gyermekpancsoló szintén várja a fürdőzőket a hétvégétől. A Szent Erzsébet Gyógyfürdő egy kis meglepetéssel is készül húsvét hétfőn: az ünnepi hangulatot megalapozva minden fürdővendég édességet kap ajándékba.

Akik a hétvégén Mórahalmot választják úti célul, azoknak jó hír, hogy fél év szünet után először április 18-án, pénteken nyitják meg a kültéri medencéket: a rendezvénymedencén kívül az összes kültéri medencét igénybe vehetik a sportolni, vagy éppen pihenni vágyó fürdővendégek. A fürdő dolgozóinak legfontosabb feladata, hogy előkészítsék, és újra beüzemeljék a medencéket a hosszú leállás után. Nem kis feladat ez, hiszen a 6 kültéri medencén kívül a 15 000 négyzetméteres parkosított zöldfelületet is elő kell készíteni a vendégek kényelme érdekében.

Májusban már teljes üzemmel működni fog a fürdőkomplexum, ekkor nyitják meg ugyanis a rendezvénymedencét és a nyári bejáratot is. Az idén 60 éves fennállását ünneplő gyógyfürdő különleges programokkal készül egész évben, hogy minél többen „mártózhassanak meg az egészségben” Mórahalmon.