2024. május 7., kedd

Az eddigi leglátogatottabb Summer3p volt

Hétfőn hajnalban ért véget a sorrendben tizenkettedik Summer3p elektronikus zenei fesztivál, amelyen a négy nap alatt mintegy hét és félezer ember fordult meg, így ez eddig a leglátogatottabb rendezvény volt.

Csak szombaton mintegy kétezer-ötszázan voltak kíváncsiak a németországi Alexander Kowalskira, és ugyanígy a Chronot és Ascaloont hegedűn kísérő Bobby Shepherd fellépése is az este meghatározó élménye volt.

A zenei program keretében fellépett a hazai elektronikus zene pionírja, a Noise Destruction, illetve DJ Budai, a magyar elektrozene guruja, és Goran Kan, a macedón elektronikus zene kulcsfigurája is. A fesztivál napközbeni programjait is nagy érdeklődés kísérte, és nagyon jól sikerültek a legkisebbek számára rendezett sportaktivitások és műhelyek is, mint az ökológiai műhely, továbbá a spanyol utcai akrobaták fellépésére is sokan voltak kíváncsiak.

A Summer3p szervezői által kiadott közleményben kiemelték, az A.Š.C Civil Szervezetnek a nehéz körülmények ellenére sikerült az eddigi legjobb fesztivált megszerveznie, s mindenkinek köszönetüket fejezték ki, akik segítettek ebben. A fesztiválról készült fényképek és videoklipek a Facebook közösségi oldalon tekinthetők meg, a www.facebook.com/summer3p címen.