2024. május 6., hétfő

Falunapi rendezvények Moholon

A hétvégén falunapi rendezvénysorozatot tartanak Moholon a Tiszavirág rekreációs központban és a Tisza-parton. A Moholi napok rendezvénysorozat szombaton 8 órakor teniszversennyel kezdődik, majd 15 órától rendezik meg a tiszai úszómaratont, 19 órától pedig kispályás focitornát tartanak a rekreáció központban. Este koncertek várják a vendégeket: 20 órától a nyári színpadon bemutatkozik DJ Osszy és Tóth Edina énekes, 21 órától a Tisza-parton Nemanja Semlekan és Ivana Mladenović a Zvezde Grande műsorból, valamint 21.30-tól a Feeling Band muzsikál.

Vasárnap 14 órától kirakodóvásár várja a vendégeket a Tiszavirág sportközpontban, ahol 15 órától lesz fiákeros kocsikázás és pónilovaglás a gyerekeknek, akiket mobil játékpark is vár a helyszínen. A nyári színpadon 16 órától kezdődik a zenés-táncos művelődési műsor, amelyen fellép a moholi Sava Trlajić kórus, az adai Vadvirág HK és az Aranykapu ME, a tiszaszentmiklósiak, valamint az adai és a moholi nyugdíjasok egyesülete, illetve az adai New Ada Dance és a moholi Midnight Táncklub. A Tisza-parton 17 órától halászléfőző versenyt tartanak. Este ismét koncertek várják az érdeklődőket: 20 órától a nyári színpadon fellép a Royal együttes, amelyben Mészáros Kelemen és Toll Gyula zenél, a Tisza-parton 21 órától a Lucky Cash együttes, majd 21.30-tól a Prava Stvar zenekar muzsikál.

A falunapi rendezvénysorozaton vasárnap lesznek sportprogramok is: 7 órától kuttyogóversenyt rendeznek a Tiszán, majd 8-tól teniszversenyt a rekreációs központban, 9 órakor utánpótlás-focimérkőzés kezdődik, 17 órától az öregfiúk játszanak focimeccset, illetve lesz strandröplabda is a strandon, majd 20 órától kispályás focitorna. A moholi sportcsarnokban 13 órától női kispályás focitornát rendeznek.