2024. május 6., hétfő

Quimby, Depresszió...

Szeptember második hétvégéjén a palicsi Férfistrandon lesz háromnapos fesztivál

A Facebook közösségi oldalon jó néhány hete található egy esemény, amely szerint Quimby-koncert lesz Palicson. Hivatalos információ ugyan továbbra sincs, viszont a Sanos Lino nevű cég honlapján arról értesülhetünk, hogy szeptember 12-e és 14-e között Palić Music Weekend elnevezéssel, a Mangalicatenyésztők Vajdasági Egyesülete szervezésében a Palicsi-tó partján egy háromnapos zenei rendezvény lesz, és ami különösen jó hír, magyarországi fellépőkkel.

A Férfistrandra szervezett fesztivált a honlapon található információk szerint a szóban forgó egyesület első ízben szervezi meg, hagyományteremtő szándékkal.

A zenei program keretében pénteken lép színpadra Sub Bass Monster és a már említett Quimby, szombaton a Depresszió, a Kiss Forever Band és az Iron Maidnem zenél, vasárnap pedig az Auróra Akusztik lép fel, azzal, hogy minden este a koncertek után az AS FM rádió lemezlovasai veszik át a színpadot.

A helyszínen étel-, ital- és emléktárgy-kiállítás is megtekinthető lesz, illetve különféle termékbemutatókat is szerveznek, amelyek délután két óráig mindennap ingyenesen lesznek látogathatóak, míg 16 órától már csak belépőjeggyel lehet bemenni.

A rendelkezésre álló információk szerint a napijegyek 390 dinárba kerülnek, a három napra 1100 dinár lesz a jegy, illetve elővételben 1000 dinárért lehet majd megvásárolni.

Amint bővebb információink lesznek a rendezvényről, azt megosztjuk az olvasókkal.