2024. május 3., péntek

Vargha gyógymód, a maradandó gyógyulás kulcsa

Az utóbbi évtizedekben számtalan sejtbiológiai kutatás igazolta, hogy napjaink civilizációs betegségeit nem az örökletes tényezők, hanem a káros környezeti hatások okozzák. A szünet nélküli információfeldolgozás, illetve sejtszintű túlélési küzdelem testszerte szabályozási zavarokat hoz létre, mely előbb-utóbb tünetekkel, panaszokkal, betegséggel jelződik ki. Ilyenkor fordulunk orvoshoz. KLASSZIKUS ORVOSLÁSUNK azonban az okok feltárása és korrigálása helyett a kijelzéseket igyekszik megszűntetni. A problémás részletre fókuszálva elfelejti figyelembe venni a tünetek mögött rejlő okokat. BETEGSÉGET KEZEL, NEM BETEGET, s bár rövid távon, sikeresen megoldja az akut problémákat, hosszú távon kifejezetten káros. Ezt bizonyítja, hogy TÖBB NEMZETKÖZI KUTATÁS jelen pillanatban már nem a szív- és érrendszeri, illetve daganatos betegségeket, hanem AZ ORVOSSÁGOK MELLÉKHATÁSÁT NEVEZI MEG ELSŐDLEGES HALÁLOKKÉNT. Az utóbbi időben az is bebizonyosodott, hogy A KÖRNYEZETI INGEREK MINŐSÉGE HATÁROZZA MEG SEJTSZINTŰ MŰKÖDÉSEINKET.
A Vargha Terápia épp ezért magában foglal minden olyan területet, mely a 21. századi civilizációs betegségeinek kialakulásában szerepet játszhat. A sejtszintű, mégis egész szervezetet érintő változást a reflexológia alapjaira épülő, általunk kiegészített és továbbfejlesztett módszerrel tudjuk elérni. Mellékhatások és ártó faktorok nélküli eljárásunk, nagy hangsúlyt fektet táplálkozásra, stresszkezelésre, a megküzdés javítására, a lelki okok feltárására, illetve a szervezet működését belülről nehezítő tényezők (élősködők, nehézfémek, étel-intoleranciák, mikroelemhiányok stb.) jelenlétére, melyeket a SCIO biorezonanciás vizsgálattal pontosítunk.
A VARGHA TERÁPIA – mely szinte MINDEN BETEGSÉGSTÁDIUMBAN HATÉKONYAN KÉPES JAVÍTANI AZ ÉLETMINŐSÉGET, CSÖKKENTENI A FÁJDALMAKAT, MEGSZÜNTETNI A PANASZOKAT!- már 25 éve bizonyít Magyarországon. Jelenlegi formáját az elmúlt 5 év során nyerte el a legújabb tudományos eredmények gyakorlatba iktatásával, melyek tovább növelték hatékonyságát, gyógyult páciensei számát.
MEGTEREMTVE AZ ÖNGYÓGYÍTÁS FELTÉTELEIT eléri, hogy rendelőiben olyan kórképekből gyógyulnak sorra, melyek orvosságokkal csupán szinten tarthatók.

MAGAS VÉRNYOMÁS, ALVÁSZAVAR, MENSTRUÁCIÓS PANASZOK

„Fiatalkorom ellenére (34) több mint 10 évig magas vérnyomással küszködtem. Sok vizsgálaton estem át, de segíteni sehol nem tudtak. Gyógyszert nem akartam szedni, mert azzal a probléma forrása nem oldódik meg, így hát próbáltam anélkül élni az életemet. 2 és fél évvel ezelőtt megszületett a kisfiam. A terhességem nem volt problémamentes, mert a babával egyidejűleg volt egy több mint 10 cm-es cisztám a petefészkemen. Ezt a 15. héten műtéti úton eltávolították. Szerencsére hatalmas és egészséges babának adtam életet. Teltek-múltak a napok, hetek, hónapok, de kisfiam éjszakánként még mindig háromszor ébredt fel, és nagyon nehezen aludt vissza. Egyre fáradtabb és ingerültebb voltam, ami elindított egy lavinát … A gyerek érezte, hogy valami nincs rendben, és még nyugtalanabb volt éjszaka. Nálam az alvászavar fokozatosan erősödött, míg eljutottunk oda, hogy fiam már hiába aludt vissza, nekem nem sikerült. Hatalmas, lassan minden erőmet felőrlő gondommal mindenféle orvosnál voltam, de a segítség elmaradt. Csak mosolyogtak rám, és hazaküldtek azzal, hogy „egyszer majd csak alszik”. Senki nem tudta, milyen érzés csupán pár órát pihenni… évekig. Teljesen kimerültem, a menstruációm fájdalmas és nagyon erős lett. Édesanyám ekkor hallott a Vargha Gyógymódról. Gondoltam, kipróbálom. Az állapotfelmérésen nagyon meglepődtem, amikor a talpamból minden bajomat feltárták: a vérnyomás-ingadozást, a nőgyógyászati problémát, a kimerültséget. Rávilágítottak a pihentető éjszakai alvás fontosságára, életmódbeli tanácsokkal láttak el. A javaslatokat legjobb tudásom szerint betartottam, s a problémám – bár kezdetben hatalmasnak tűnt – apránként megoldódni látszott. Kb. 2 HÉT ELTELTÉVEL ELŐSZÖR A KISFIAM ALUDTA ÁT AZ ÉJSZAKÁT, AZTÁN KIS IDŐ MÚLVA MÁR ÉN IS. A gyermek érezte, hogy kiegyensúlyozottabb vagyok, így ő is sokkal nyugodtabb volt. A MENSTRUÁCIÓM NORMÁLIS LETT, VÉRNYOMÁSOM RENDBE JÖTT. Kaotikus testem, lelkem – a kezeléseknek hála – újra egyensúlyba került, harmonizálódott. Nagyon jól érzem magam, és boldog vagyok, hogy ÚJRA EGÉSZSÉGES ÉLETET ÉLHETEK, s hogy végre teljes értékű anyuka lehetek.

BÉLGYULLADÁS, CROHN

„Csengénél sok hasfájás és egyéb kellemetlen tünet után 2009 februárjában végbéltükrözéssel Crohnt, azaz bél-gyulladást állapítottak meg. Elkezdődött a gyermek szteroidos kezelése, de állapota nem nagyon javult, sőt. Hangulata egyre nyomottabb lett, a drasztikus orvosságoktól kialakult az úgynevezett holdvilágkép, de a legelviselhetetlenebb szteroid-mellékhatás a folyamatos boka-, illetve térdgyulladás volt, hiszen jelentős mértékben rontották a kislány életminőségét. Ekkor döntöttünk úgy, hogy a szakorvostól a gyógyszerek csökkentését kérjük. Helyettük áttértünk egyfajta infúziós kezelésre. Emellett azonban folyamatos szigorú diétát tartva is csak stagnált a kislány állapota, egészen 2012 őszéig, amikor iskolaváltás, költözés és egyéb stresszhatások miatt Csenge panaszai kiújultak. Visszavittük az orvoshoz, aki ismét felírta neki a szteroidokat, gyomortükrözésre és ultrahangos vizsgálatokra jegyezte elő. Ekkor kerestük fel a Vargha Gyógymódot. A rendelőben végzett állapotfelmérés után azonnal elkezdődött Csenge kezelése, mégpedig gyógyszerek és egyéb drasztikus vizsgálat nélkül. A JAVULÁS meg SZINTE KÉZZELFOGHATÓ VOLT. NÉHÁNY HÉT UTÁN MÁR NEM FÁJT A KISLÁNY HASA, közérzete napról napra jobb lett. Visszatért a régi Csenge! MELLÉKHATÁSOK ÉS ÁRTÓ FAKTOROK NÉLKÜLI TERÁPIA SEGÍTSÉGÉVEL MARADANDÓAN GYÓGYULT. Köszönjük.”

ALHASI FÁJDALOM, GÖRCSÖK

Hosszabb ideje gyötörtek MEGHATÁROZHATATLAN EREDETŰ alhasi FÁJDALMAK, melyekkel orvosaim nemigen tudtak mit kezdeni. Minden leletem negatív volt, én mégis egyre több igen kellemetlen tünettel küzdöttem: LÁBAIM MINTHA ÓLOMBÓL LETTEK VOLNA, DERÉKTÓL LEFELE SZINTE MINDENEM FÁJT. Vizeletürítés után erős GÖRCSÖK kínoztak, ciklusom kaotikus volt. Tanácstalan voltam, és már remélni sem mertem, hogy valaha is megszabadulok kínzó bajaimtól, mikor ráleltem erre a kivételes gyógymódra. AZ ÁLLAPOTFELMÉRÉS SORÁN meglepett, mikor VARGHA ATTILA EGYETLEN KÉRDÉS feltevése NÉLKÜL, a talpon, illetve lábfejen lévő pontok átvizsgálása után, szervezeti kijelzéseim alapján ELMONDTA, HOGY ÉPPEN MI ZAJLIK A SZERVEZETEMBEN. Megtudtam, hogy tüneteim milyen működési zavarokban gyökereznek, s hogy a kezelésekkel párhuzamosan MILYEN minimális ÉLETVITELI VÁLTOZTATÁSOKRA LENNE SZÜKSÉGEM AHHOZ, HOGY MEGSZABADULJAK TŐLÜK. Megnyugtattak: nem vagyok beteg, csupán rendkívül túlterhelt. Ez az, amit testem a maga módján, egyedi adottságainak megfelelően kijelez. Problémám nem elkerülhetetlen végzet, hanem megoldható, visszafordítható állapot. Nagyon örültem a reménysugárnak, és nagyon akartam hinni, hogy ezzel a segítséggel végre képes leszek magam mögött hagyni szenvedéseimet. Meg is tettem mindent, hogy kedvező életmód-változtatással hozzájáruljak a terápia hatékonyságához. Eredmény: FÁJDALOM- ÉS TÜNETMENTESSÉG, MAXIMÁLIS VITALITÁS, VAGYIS TÖKÉLETES EGÉSZSÉG. Köszönöm.

Eme történetek tükrében, befejezésül MINDENKIT ARRA BIZTATUNK: NE ADJA FEL, akarjon meggyógyulni, mert BÁRMI LEGYEN IS A DIAGNÓZIS, MEGESHET, HOGY A VILÁG TÉVED… s egyszer csak az egyedi, MEGISMÉTELHETETLEN EMBER FELÜLÍRJA A PROTOKOLL ÁLTAL VÁRTAKAT, csodás gyógyulásával igazolva, hogy bizony NINCS GYÓGYÍTHATATLAN BETEGSÉG, CSAK GYÓGYÍTHATATLAN BETEG.


                                                                                                             Joós Anette (VGYM, szakmai asszisztens)
Elérhetőségek: varghagyogymod.com
vargha.szeged@gmail.com
Szeged, Kálvária tér 16. 1/C-D
Tel.: +36-30-372-4600,
+36-62-648-243