2024. május 6., hétfő

Családlátogatás Bácsfeketehegyen

Szombat délután a Magyar Összefogás lista kishegyesi jelöltjei: Linka B. Gabriella és Kecskés Endre bácsfeketehegyi családokat látogattak meg. A körúton elkísérte őket Hallgató Imre, a kishegyesi községi képviselő-testület elnöke, Kerekes Zoltán, a polgármester asszisztense és Juhász Attila, a bácsfeketehegyi helyi közösség titkára.

A látogatás kapcsán Kecskés Endre elmondta, olyan családoknál jártak, amelyekben megbizonyosodtak arról, hogy a Magyar Nemzeti Tanács támogatásának nagy jelentősége van.

– Egyik családban a gyerek a felsőoktatásban tanul, másikban pedig most kezdte a csemete az általános iskolát. Mindkét családban azt mondták, hogy nagyon sokat számít az MNT által nyújtott csomag, illetve ösztöndíj. Az egyetemista lány nagyon reméli, hogy jövőre, másodévesként is megkapja az ösztöndíjat, hiszen ezzel több mindent le tudtak fedni: az iskola, a bentlakás költségeit stb. A másik családban a kis elsős azt vallotta, hogy nagyon megörült a csomagnak, és a táskán kívül nem volt szüksége semmi másra, hiszen mindent megkapott a nemzeti tanácstól – mondta el Kecskés.

A jelöltek mindkét helyszínen arra buzdították a családokat, hogy október 26-án vegyenek részt a nemzeti tanácsi választáson.