2024. július 18., csütörtök

Kedvezményes belépőjegyek

EXIT

Január 15-től a szerbiai középiskolások igencsak kedvezményes áron, 4 990 dinárért vásárolhatják meg az idén július 8-a és 11-e között megrendezendő EXIT Fesztiválra szóló belépőjegyeket. A jegyek névre szólóak lesznek (a vásárló nevével s fényképével lesznek ellátva), s ezeket nem lehet majd más személyre átruházni.

A www.seecult.org információi szerint a limitált példányszámban kinyomtatott jegyeket kizárólag Újvidéken, a Gigstix elnevezésű elárusítóhelyen lehetséges megvásárolni, úgy, hogy a vásárlás alkalmával az érdekelteknek fel kell mutatniuk diákkönyvüket és személyes irataikat (igazolvány vagy pedig útlevél). A diákokat a vásárlás alkalmával lefényképezik, ezt követően pedig egy utalványt kapnak a vásárlásról, amelyek segítségével július 5-e és 11-e között felvehetik majd a jegyeket.

A többi látogató számára az idei fesztiválra szóló belépőjegyek jelen pillanatban 6 490 dinárba kerülnek, s ezeket a www.gigstix.com honlapon keresztül lehet megrendelni. Egyébként a jegyek végső ára 10 990 dinár lesz.