2024. július 17., szerda

Az Exit ösztöndíjpályázatai

A The State of Exit Alapítvány a Carlsberggel karöltve folytatja az Újvidéki Egyetem hallgatóinak támogatását. Május 10-éig két pályázat áll nyitva az egyetemisták előtt: egyik az egyetemistáknak szóló projektumok támogatását, a másik pedig a tanulmányi utazásokat öleli fel. Jelentkezni kizárólag interneten lehet, azaz az alapítvány honlapján.

Az alapítvány 8 egyetemi projektumot pénzel, legfeljebb 3000 euró dinár ellenértékében, környezetvédelmi témakörben, illetve az oktatás színvonalának növelését, és az egyetemisták életszínvonalának javítását kitűző tervek esetében. A projektumokat 2011. június 10-e és 2012. április 1-je között kell megvalósítani. A pályázatra egyének, egyetemista szervezetek jelentkezhetnek az Újvidéki Egyetem bármely karáról, az oktatás bármely szakaszából.

A másik pályázatot harmadszor hirdetik meg, ezúttal is 25 ösztöndíjat ítélnek oda ugyancsak az Újvidéki Egyetem hallgatói között, egyenként 500 euró értékben. 15 alapstúdiumon levő, ezenkívül 10 mester, vagy doktori tanulmányokat folytató hallgató között. Bővebb felvilágosítás a következő honlapokon kapható: http://fondacija.exitfest.org/, http://www.facebook.com/exitfondacija/, http://twitter.com/exitfondacija.