2024. október 7., hétfő

Egyenlített a Spartacus

ASZTALITENISZ – Döntős a C. zvezda

A férfi Szuperliga elődöntőinek visszavágóján a belgrádi Crvena zvezda másodszor is legyőzte a címvédő újvidéki Vojvodinát, s ezzel kettős győzelemmel bejutott a döntőbe. A fővárosi együttes ellenfele egyelőre még nem ismert, mivel a szabadkai Spartacus a második mérkőzésen visszavágott a nagybecskereki Banatnak az első találkozón elszenvedett súlyos vereségéért, s így a döntőbe jutásról a harmadik mérkőzés dönt, amelyet május 4-én rendeznek meg Nagybecskereken.

A szabadkai mérkőzés hőse Kószó Attila volt, aki mindhárom egyéni mérkőzését megnyerte, míg Újvidéken a magyarországi Marsi Márton volt a legjobb, hiszen Gordić, Savić és Čabrilo ellen is nyert.

Férfi Szuperliga, elődöntő, második mérkőzések: Vojvodina–C. zvezda 3:6 (Čabrilo–Pető Z. 0:3, Savić–Radonjić 3:1, Gordić–Marsi 0:3, Savić–Pető 3:2, Čabrilo–Marsi 1:3, Gordić–Radonjić 3:1, Savić–Marsi 2:3, Gordić–Pető 1:3, Čabrilo–Radonjić 0:3 – k. n.) – továbbjutott a C. zvezda kettős győzelemmel

Spartacus–Banat 6:3 (De. Čonić–Petkov 2:3, Da. Čonić–Smiljić 3:2, Kószó–Borčić 3:2, Da. Čonić–Petkov 3:2, Kószó–Smiljić 3:2, De. Čonić–Borčić 1:3, Kószó–Petkov 3:0, Da.Čonić–Borčić 0:3, De. Čonić–Smiljić 3:0) – a döntőbe jutás a harmadik találkozón dől el.