2024. július 29., hétfő
KÉZILABDA

Vírus miatt vasárnap

Szabadka: Spartacus Vojput–PPD Zagreb 29:35 (13:18)

Sétaerdei sportcsarnok, 600 néző, vezette: Krkacsev, Kolevszki (macedónok).

Spartacus Vojput: Kosović, Peić Tukuljac, Đekić 1, Perović 2, Knežević 2, Ljubojević 1, Galfi, Lojaničić 2, Radulović (2 védés), Distol 1, Županjac 4, Jelić 2, Basarić 1, Rakocija 11, Čupić 2, Abadžić (5 védés).

PPD Zagreb: Mihić, Sabljić 2, Kontrec 5, Šprem 2, Marković 3, Raković 3, Horvat 6, J. Valčić 2, T. Valčić 1, Mandalinić 6, Obranović 1, Vrdoljak, Jović (7 védés), Markoski, Pavlović 5.

A SEHA-liga 18. fordulójának találkozóját eredetileg szombat este kellett volna lejátszani, de három vendégjátékos, a válogatott kapus Ivan Stevanović, valamint Luka Šebetić és Antonijo Kovačević vírusos megbetegedés miatt a szabadkai kórházba került, így a meccset vasárnap délben játszották. A hazaiak az első negyedórában tartották a lépést az egyértelműen esélyesebb vendégekkel, ezt követően azonban a zágrábiak fokozatosan növelték előnyüket, és a félidőre ötgólos előnnyel vonulhattak. A folytatásban főleg gyors ellentámadásokból szerzett gólokkal már 10 góllal is megléptek a vendégek, a mérkőzés hajrájában azonban a szabadkai csapatnak sikerült valamelyest kozmetikáznia az eredményen. A találkozó legeredményesebb játékosa a 11 gólos Vukašin Rakocija volt, aki egyik legjobb mérkőzését játszotta a Spartacus Vojput színeiben.