2024. augusztus 8., csütörtök

Elezović összehívta csapatát

A TÖRÖKKANIZSAI OBILIĆ ELŐKÉSZÜLETEI
A törökkanizsai Obilić edzése

Radomir Elezović, a törökkanizsai Obilić szakvezetője július 15-én, csütörtökön tartotta meg az első edzést. A csapat ezzel elkezdte a felkészülést a következő szezonra a Vajdasági Liga keleti csoportjában. Ezúttal négy játékos igazoltan maradt távol.

A gárda, amely tavasszal nagyszerűen teljesített, nagyjából együtt maradt, egyedül Mudrinićtől váltak meg, akiről még nem tudni, hol fogja folytatni karrierjét. Ugyanakkor erősítés érkezett a csapat ifjúsági játékosai közül, valamint Mokrinból.

Elezović kiemelte, hogy az Obilić tavasszal kiválóan játszott, és ezzel a jó játékkal magas lett a követelmény.

Habár nagyobb lett a vezetőség és közönség elvárása, a céljaink változatlanok maradtak, vagyis hogy a Vajdasági Liga keleti csoportjában az első öt csapat között legyünk. Mivel a játékosállományunk nagyjából változatlan maradt, e cél teljesítése nem kellene hogy gondot okozzon. Néhány fiatal játékosunkat behívtam az első csapatba. A Szuperligában szereplő Spartacus Zlatibor Voda csapatából visszahoztuk Jančićot, Šoklovačkit és Latinovićot. Emellett két új játékos érkezett Mokrinból is: Stajić és Čeleketić – mondta Elezović.

Az Obilić az előkészületek nagy részét a saját stadionjában végzi, több barátságos mérkőzést játszik, amelyek a játékosok összeszoktatását célozzák. Július 21-én a csapat Újvidékre utazik, ahol az első ligás Proleter vendége lesz.