2024. augusztus 8., csütörtök

A kanizsai Visa-prom diadala

KISPÁLYÁS FOCI – TÖRÖKKANIZSA
A győztes Visa-prom csapata

A hagyományos Törökkanizsa 2010 elnevezésű kispályás labdarúgótorna döntőjét a törökkanizsai középiskolai központ udvarában rendezték meg. A találkozót mintegy 1000 néző tekintette meg, melyen nagy csatában végül a magyarkanizsai Visa-prom 3:2 arányban felülmúlta a szintén magyarkanizsai Techno-Ferum csapatát.

A harmadik helyért rendezett találkozón a zentai Romel csapat meggyőző játékkal 8:0 arányban diadalmaskodott Szanád csapata fölött. Ezen a mérkőzésen a vajdasági ligás AFK játékosa, Slobodan Radosavčević négy gólt lőtt. Ő lett a torna gólkirálya is 16 találatával.

A győztes Visa-prom 120ezer dinárt, a második Techno-Ferum 50ezer, míg a harmadik Romel 30ezer dinárt kapott. Az ifjúsági korosztályban a Li Hong bizonyult a legjobbnak: a döntő összecsapáson a Master Food együttesét múlta fölül a büntetők jobb értékesítésével, 2:1 arányban. A pionírok korosztályában a BB Niki group lett az első, a döntőben a RCM-nél bizonyult jobbnak 4:1 arányban.

A döntő jegyzőkönyve:
Visa-prom– Techno-Ferum 3:2 (1:1)

1000 néző, vezették: Nikolin és Kuzmanov (Törökkanizsa). Gólszerzők: Z.Katić, Laličić és Vuković, illetve Sekulić és Nikolin.

Visa-prom: Crnojević, Kosović, Z.Lalićić, G.Laličić, Z.Katić, B.Katić, Lončar, Vuković, S.Todorović, Janjatović, Šušnjar, D.Todorović.

Techno-Ferum: Nedeljković, Terzin, Đukić, Fehér, Nikolin, Nagy, Crkvenjakov, Sötét, Vučković, Sekulić, Lazarević, Todić.