2024. augusztus 7., szerda
ÁTIGAZOLÁSI HÍREK

Nikolić maradt a Videotonban

A zentai Nemanja Nikolić (a képen) Sienába történő szerződése technikai okok miatt nem valósult meg, így a csatár a tavaszi idényben is a Videotont erősíti majd. A DVSC-ből a német Greuther Fürth csapatához igazolt Varga József. Elek Ákos és Rudolf Gergely után újabb válogatott labdarúgóval erősödött a Diósgyőr: a 22 éves Kádár Tamás fél évre kölcsönbe érkezik a holland Rodától.

A téli átigazolási szezon utolsó napján a PSG szerződtette David Beckhamet, aki a teljes fizetését rászorult gyermekeknek adományozza.

A Sahtar Donyecknek a Bajnokok Ligájában nyújtott teljesítménye miatt igencsak keresett brazilja, Willian Ukrajnából Oroszországba szerződött, a dúsgazdag klub, az Anzsi Mahacskala játékosa lett, 35 millió euró ellenében.

Jermaine Jenas eligazolt a Tottenhamtől. A Hotspurnél kevés játéklehetőséghez jutó középpályás a Fulhamhez írt alá másfél évre. A Fulhamhez kapcsolódó hír, hogy kölcsönvették fél évre a PSV bolgár védőjét, Stanislav Manolevet és a Milan szélsőjét, Urby Emanuelsont.

A Lazio tekintélyes összeget költött egy ifjú tehetségre, 7,5 millió euróért szerződtette a 19 éves brazil középpályást, Felipe Andersont a Santostól.

Az angol válogatott kapusa, Jack Butland ellenállt a Chelsea és a Liverpool csábításának, és a Birmingham Citytől a Stoke Cityhez szerződött.

A török válogatott oszlopos tagja, a középpályás Emre Belözoglu hazájában folytatja pályafutását. Az Atlético Madridtól elküldött 32 éves játékos 2 és fél éves szerződést írt alá a Fenerbahçéval.

Az Arsenal megvásárolta a Málaga balhátvédjét, Nacho Monrealt.

Medo Kamara, a Partizan Sierra Leone-i középpályása eligazolt az angol másodosztályban vitézkedő, és a magyar válogatott kapust, Bogdán Ádámot is foglalkoztató Bolton Wanderersbe.

A Barcelona ifjú titánja, Isaac Cuenca az Ajaxnál folytatja pályafutását, miután a katalánok kölcsönadták a hollandoknak.