2024. augusztus 2., péntek

Sakupljanje čepova za osobe sa invaliditetom

„D.o.o. Magyar Szo Lapkiado Kft” donirao je rekordnu količinu čepova fondaciji „Čep za hendikep”

„D.o.o. Magyar Szo Lapkiado Kft” je dostigao još jednu prekretnicu na polju društvene odgovornosti, pošto je jutros predao pola tone čepova fondaciji „Čep za hendikep”. Svrha ove akcije je bila da se na ovaj način doprinese podršci osobama sa invaliditetom. Pomoćnici direktora Angela Vegvari i Tibor Galamboš uručili su čepove predstavnicima fondacije u štampariji „Forum” naše kompanije.

Ovo je šesta godina odlične saradnje sa fondacijom. Pored sedišta i štamparije kompanije, u aktuelnu kampanju uključile su se i redakcije van Novog Sada, od kojih je takođe pristigla značajna količina čepova. Više od 550 kilograma upravo predatih čepova preduzeće i njena radna zajednica sa velikim entuzijazmom su prikupili za dve godine. Prihod od reciklaže prikupljenih čepova će službenici fondacije iskoristiti za kupovinu opreme od posebnog značaja za osobe sa invaliditetom.

„D.o.o Magyar Szo Lapkiado Kft” će nastaviti sa svojim društvenim aktivizmom i ubuduće, i uvereni smo da ćemo u narednim godinama moći da postignemo slične uspehe u oblasti podizanja ekološke svesti, čime ćemo doprineti podršci i osobama sa invaliditetom.

Naše snimke sa lica mesta možete pogledati ovde!

Nyitókép: (Fotografija Čile David)