2024. október 6., vasárnap
MAGYARORSZÁGI VÁLASZTÁS

A válaszborítékokat még át lehet adni

Magyarkanizsán, Zentán, Csókán és Adán is fogadják az április 6-ai magyarországi választásokra a szavazatokat tartalmazó válaszborítékokat.

Magyarkanizsán a helyi VMSZ-irodában, a Testvériség-egység utca 1. szám alatt ma és holnap 8-tól 12 óráig adhatják át a szavazataikat tartalmazó borítékokat, amelyeket futárral vagy postai úton továbbítanak a szabadkai főkonzulátusra. Igény szerint az iroda munkatársai az átvételen kívül az űrlapok kitöltésében is segítséget nyújtanak, hogy helyesen kitöltött személyi adatokkal adhassák le szavazataikat.

Zentán szintén a VMSZ helyi irodájában, a Svetozar Miletić utca 2-es szám alatt fogadják a válaszborítékokat. Aki a VMSZ segítségével szeretné eljuttatni szavazatát, az még ma és holnap 9-től 14 óráig adhatja át válaszborítékát.

Csókán ugyancsak a VMSZ helyi irodájában, a Tito marsall utca 27-es szám alatt fogadják a válaszborítékokat. A szavazataikat a csókaiak még ma 9 és 11 óra között adhatják át.

Adán a Vajdasági Magyarok Demokratikus Közössége szervezi meg a válaszborítékok összegyűjtését és célba juttatását. Akik ilyen módon szeretnék leadni szavazatukat, azok ma 8 és 18 óra között a II. helyi közösség épületében (Lenin utca 47.) adhatják át válaszborítékukat. Mindazoknak segítenek eljuttatni a válaszborítékot, akik nem bíznak a szerbiai posta hatékonyságában, nem tudják időben feladni a válaszborítékot, nincsen lehetőségük Magyarországra utazni, illetve nem tudnak eljutni Magyarország szabadkai külképviseletére.