2024. július 19., péntek

A Black Eyed Peas érkezik az EXIT-re

Minden idők egyik legsikeresebb zenei együttesének, a The Black Eyed Peasnek a frontembere, Will.i.am hétfő este a Super Bowl félidejében lépett fel! A világ legnézettebb sportversenyének pályáján csatlakozott Usherhez, akivel látványos előadásban adták elő közös dalukat, az OMG-t. 
A Super Bowl, a világ legnagyobb amerikaifutball-versenyének félideje általában a világ vezető zenei neveinek, hihetetlen előadásoknak és látványos produkcióknak van fenntartva. Tavaly több mint 118 millióan nézték meg a versenyt.
Évtizedekkel ezelőtt a világzenei szcéna legnagyobbjai léptek fel a Super Bowl Halftime Show-n, köztük a The Rolling Stones, Prince, Michael Jackson, Bruce Springsteen, a U2, Madonna, Justin Timberlake, Beyoncé, Rihanna, a The Weeknd és még sokan mások.  
Idén az amerikai Usher lépet fel, akinek meglepetésvendége Will.i.am, az ikonikus pop-rap csapat, a The Black Eyed Peas frontembere volt. A meghívással viszonozta a 2011-es szívességet, amikor ugyanis az Usher csatlakozott vendégként a kultikus zenekar fellépéséhez a Super Bowlban.
– Nincsenek szavak, hogy ezt leírjuk. Most, 13 évvel később, ez egészen mást jelent. Gyönyörű, csodálatos, fantasztikus érzés – mondta Will.i.am a fellépés után. 
A Black Eyed Peas az idei EXIT Fesztivál vendége lesz, amely július 10-e és 14-e között kerül megrendezésre Újvidéken. A négynapos bérletek már elérhetőek 6990 dináros áron az EXIT fesztivál hivatalos honlapján, a Gigs Tix értékesítési pontjain, valamint online is.

Nyitókép: The Filipino Times