2024. július 18., csütörtök
SZEGEDI NEMZETI SZÍNHÁZ

Megkezdődött a bérletértékesítés

Elkezdődött a Szegedi Nemzeti Színház következő évadi bérleteinek árusítása a teátrum jegyirodájában. A látogatók május 14. és június 8. között a tavalyi árakon juthatnak hozzá az eddigi helyeikhez. A legelső, bérletét megújító néző a színház honlapján közzétett információk szerint Szalma Gyuláné volt, akit Barnák László, a Szegedi Nemzeti Színház július 1-jétől kinevezett főigazgatója a színház borával ajándékozott meg.
– Országos trend az, hogy már tavasszal meghirdetik a következő évad előadásait. Mi is szeretnénk ezzel felhívni a figyelmet a színház új szezonjára, amely új irányvonalat mutat – mondta el a Délmagyarországnak nyilatkozva Barnák László, hozzátéve, bérleteiket úgy alakították ki, hogy mindenki megtalálhassa a számára vonzó összeállítást, és az aznapi előadás – új mottójuknak megfelelően – valóban a nap fénypontja legyen a nézők számára.

Azok, akik ezen a héten vásárolják meg bérleteiket, amellett, hogy olcsóbban juthatnak hozzá, kedvenc művészükkel is találkozhatnak. A színház jegyirodájában óránként váltják egymást a társulat színművészei és magánénekesei. Hétfő délelőtt a főigazgató, Barnák László mellett Szilágyi Annamária beszélgetett a régi és az új nézőkkel. n M. E.