2024. október 8., kedd

A NAP GYŐZTESE

Dušan Bajević

Az 1948. december 10-én született, Neretvai Herceg becenéven ismert egykori bosnyák labdarúgó Mostar város lehető legnagyobb elismerését kapta a mostari sportszövetségtől, amit Ljubo Bešlić polgármester és Hasan Šišić, a sportszövetség elnöke adott át.

– Ez csak egy kis része annak, amivel mi hálánkat szeretnénk kifejezni Bajevićnek, aki az egész világon dicsőséget szerzett Mostarnak – mondta Bešlić, hangsúlyozva, hogy Bajević jelenléte nagy eseménynek számít a bosnyák városban, ugyanis ő még most is a gyerekek példaképe.

A NAP VESZTESE

SZLSZ

Habár a Szerbiai Labdarúgó-szövetség (SZLSZ) többször is jelezte, mindent megtesz majd, hogy Bojan Krkić ne a spanyol, hanem a szerb felnőttválogatottban játsszon, a szerb származású játékos szerdán a Del Bosque által irányított hispán csapatban pályára lépett az Örményország elleni találkozón.

– Boldog vagyok, hogy 25 percnyi bizonyítási lehetőséget kaphattam. Még gólszerzési alkalmam is volt, de nem sikerült, majd legközelebb. Ezzel véget is ért az a mese, hogy én majd a szerb válogatottat erősítem. Én döntöttem így, s nem is bántam meg – mondta az 1990. augusztus 28-án született, 170 centiméter magas játékos.