2024. július 16., kedd
NŐI LABDARÚGÁS – BARÁTSÁGOS MÉRKŐZÉS

Helyzetek voltak, gól nem született

Szeged: Szent Mihály–TSC Magyarkanizsa 0:0

A tápéi sporttelep műfüves pályája, 20 néző, vezette: Tóth (Szeged).

Szent Mihály: Csontos, Marcia, Mićić, Balázs, Farkas, Németh, Papp, Malešević, Nagy, Trbojević, Knežević. Játszott még: Juhász, Vincze, Tornyi, Csapó.

TSC: Vesić, Božić, Drobnjak, Magovčević, Marjanović, Szilusi, Jovanović, Đurđevac, Belovan, Vukašinović, Andrić. Játszott még: Kecman, Kovács, Ivošević, Krivokapić.

A TSC-s lányok második felkészülési mérkőzésükön sem kaptak gólt

A TSC-s lányok második felkészülési mérkőzésükön sem kaptak gólt

A TSC-s lányok hétfőn délután játszották le idei második felkészülési mérkőzésüket, melyen gól nélküli döntetlent értek el az NB I.-ben szereplő Szent Mihály csapata ellen. A tápéi sporttelep műfüves pályáján az első lehetőség a vendégek előtt adódott: a 20. percben Belovan került helyzetbe, a kapujából kimozduló Csontos azonban az utolsó pillanatban menteni tudott. Nyolc perccel később Andrić a bal oldalon több védőt is kicselezett, majd éles szögből leadott lövését a kapufa állította meg. A 34. percben Belovan remek indítása után Jovanović tört be a szegediek tizenhatosába, lövését azonban a Szent Mihály kapusa védeni tudta. Ezt követően a hazai gárda is vezetett néhány veszélyes támadást, Trbojević próbálkozásai azonban elkerülték a kék-fehérek kapuját, a 66. percben pedig Vesić kapus nagy bravúrral hárított egy közeli lövést. Négy perccel később ismét a vajdasági csapat veszélyeztetett, Đurđevac erős lövésénél azonban Csontos újból a helyén volt, és kiöklözte a léc alá tartó labdát. A magyarkanizsai együttes a héten még két mérkőzést játszik Magyarországon, csütörtökön az NB II. nyugati csoportjának őszi bajnoka, a Budaörs ellen lépnek pályára, szombaton pedig a többszörös magyar bajnok MTK lesz az ellenfelük.

Nyitókép: A TSC-s lányok második felkészülési mérkőzésükön sem kaptak gólt