2024. május 5., vasárnap

VARGHA GYÓGYMÓD – MÁR SZEGEDEN IS VÁRJUK A MARADANDÓAN GYÓGYULNI VÁGYÓKAT!

Reflexológiát és akupresszúrát ötvöző, EGYEDÜLÁLLÓ TERÁPIÁNK Magyarországon már több városban elérhető (Kecskemét, Győr, Pécs, Budapest után 2013 decemberétől SZEGEDEN IS!!). Módszerünk komplex és rendkívüli, egyidejűleg igyekszünk korrigálni minden egészségre hatást gyakorló tényezőt, mert tudjuk, hogy a kórképek kialakulásában mindig több ok játszik szerepet: az idegi, lelki, vegyi, fizikai, szellemi terhelések összeadódnak, sejtszintű zavarokat hoznak létre, melyek aztán panaszokban, ill. betegségekben nyilvánulnak meg. ÁLLAPOTFELMÉRÉS SORÁN ezért A TÜNETEK MÖGÖTT HÚZÓDÓ DISZFUNKCIÓK FELTÉRKÉPEZÉSE MELLETT, AZ EZEKET KIVÁLTÓ OKOKRA DERÍTÜNK FÉNYT. Meghatározzuk az egyén számára kedvező, illetve elengedhetetlen életviteli változtatásokat, majd az életfunkciók alapjainak helyreállításával RÁBÍRJUK A SZERVEZETET a fennálló zavarok kijavítására, tehát AZ ÖNGYÓGYÍTÁSRA. Pácienseink aktuális panaszai a kezelések során automatikusan visszavonódnak.

Tevékenységünk során figyelembe vesszük, hogy az utóbbi 10 évben számtalan sejtbiológiai kutatás igazolta: napjaink civilizációs betegségeit nem az örökletes tényezők, hanem a káros környezeti hatások okozzák. Mértékük összességében akkora, hogy ma már kortól függetlenül kiváltanak egyfajta állandó védekezési reakciót. Ez a védekezés automatikusan gátolja a regenerációs folyamatokat. Míg szervezetünk a túlélésért küzd, nincs kapacitása az önkorrekcióra. TESTÜNK VAGY VÉDEKEZIK, VAGY REGENERÁLÓDIK. A kettő együtt nem megy. A szünet nélküli információ-feldolgozás, illetve sejtszintű túlélési küzdelem test-szerte szabályzási zavarokat hoz létre, mely előbb-utóbb tünetekkel, panaszokkal, betegséggel jelződik ki. A GYÓGYULÁSHOZ, egészséghez épp ezért a bennünket érő környezeti hatásokon, illetve a velük való MEGKÜZDÉSI KÉPESSÉGÜNKÖN KELL VÁLTOZTATNI! A VARGHA GYÓGYMÓD MEGTEREMTI AZ ÖNGYÓGYÍTÁS FELTÉTELEIT. Így érjük el, hogy rendelőinkben olyan kórképekből gyógyulnak sorra, melyek orvosságokkal csupán szinten tarthatók. Módszerünk egyfajta sejtszintű változást generálva szinte MINDEN BETEGSÉG-STÁDIUMBAN HATÉKONYAN KÉPES JAVÍTANI AZ ÉLETMINŐSÉGET, CSÖKKENTENI A FÁJDALMAKAT, MEGSZŰNTETNI A PANASZOKAT. Intézményeinkben a gyógyulás tehát nem álom, hanem elérhető, megvalósítható, reális cél. Módszerünk hatékonyságát számos, gyógyíthatatlan betegségéből gyógyult páciensünk tanúsítja.

ÍZÜLETI FÁJDALMAK, SÚLYTÖBBLET, CUKORBETEGSÉG

“Amikor BOTOMRA TÁMASZKODVA állapotfelmérésre ÉRKEZTEM a kecskeméti rendelőbe, 60 évesnek tűntem, de legalább 90-nek éreztem magam. Magas volt a vérnyomásom, a koleszterinem, emelkedettek cukorértékeim, puffadás, gyomorsavasodás gyötörtek és erős ízületi fájdalmaim miatt már csak segédeszközzel voltam képes járni. Gyógyszerek garmadát szedtem, állapotom azonban csak romlott, tüneteim száma pedig ezzel párhuzamosan sokasodott. Az egyre elviselhetetlenebb fájdalmak és látványos életminőség romlás nagyon elkeserített. Ekkor talált rá nejem a Vargha gyógymódra, az itt gyógyult páciensek sikertörténeteire és kért nekem előjegyzést. Mindez egy éve történt. A BOTOT MÁR RÉG ELDOBTAM, PANASZAIM EGYTŐL-EGYIG MEGSZŰNTEK, 16 KG TÖBBLETSÚLYTÓL SZABADULTAM MEG, ORVOSSÁGOKAT NEM SZEDEK, LABOR EREDMÉNYEIM TELJESEN JÓK. Lehet, hogy MÉG MINDIG 60-NAK LÁTSZOM, DE MÁR CSAK 40-NEK ÉREZEM MAGAM! Hálás vagyok a terápia során kapott sok-sok hasznos információért, azért, mert mindig jó kedvvel, vidáman, szeretettel fogadtak. Köszönöm páromnak és családom többi tagjának támogatását is, hiszen nélkülük nem valósulhatott volna meg ez a csoda. Boldog vagyok, hiszen sikerült visszakapnom régi önmagamat. (Lovas Gáspár)

VASTAGBÉLGYULLADÁS, INGADOZÓ VÉRNYOMÁS, MAGAS MÁJ- ÉS VESEFUNKCIÓS ÉRTÉKEK

„2011 decemberében magas lázzal, elesettséggel, alhasi görcsökkel kezdődött betegségem. A vizsgálatok során BÉLGYULLADÁST, diverticulumokat, vesecystát ÁLLAPÍTOTTAK MEG, VÉRSÜLLYEDÉSEM ÉS MÁJFUNKCIÓS ÉRTÉKEIM, TÖBBSZÖRÖSEI VOLTAK A NORMÁLISNAK. Nagymértékben EMELKEDTEK A VESEFUNKCIÓS ÉRTÉKEK, ILLETVE A TRIGLICERID is, VÉRNYOMÁSOM pedig úgy SZÁGULDOTT LE ÉS FÖL, mint a japán gyorsvasút. Álmatlansággal küzdöttem, fáradékony és feszült voltam, étvágytalan. Optimizmusomat, jó kedélyemet a vizsgálatok nem éppen kellemes miliőjében kezdtem elveszíteni, főleg miután orvosaim közölték velem, hogy bélgyulladásom legjobb esetben is csak igen hosszú idő alatt gyógyul meg. Az általános tapasztalat azonban inkább az, hogy végbélkiültetés a vége… Elkeseredésemben ez volt ám a „vigasz”! Szerencsére épp jókor kezembe került egy magazin, melyben a Vargha Gyógyközpont sikertörténeteiről számoltak be. Elhatároztam, hogy felkeresem a rendelőt. Már az állapotfelmérésen éreztem: jó kezekben vagyok. Lelket öntöttek belém, reményt adtak, tudatosították bennem, hogy amiben vagyok az nem egy végzetes, befolyásolhatatlan betegség, hanem egy kontrollálható, visszafordítható állapot! A KEZELÉSEK HIHETETLENÜL GYORSAN ENYHÍTETTÉK, MAJD SZŰNTETTÉK MEG PANASZAIMAT - mégpedig orvosságok nélkül, MARADANDÓAN. Köszönöm ennek a valóban szelíd, mégis rendkívül hatékony módszernek, hogy MEGGYÓGYULHATTAM!” (Lendér Julianna)

Joós Anette (VGYM-szakmai asszisztens)

Elérhetőségek: varghagyogymod.com

vargha.szeged@gmail.com

Szeged, Kálvária tér 16. 1/C-D

Tel.: +36-30-372-4600;

+36-62-648-243.