2024. május 5., vasárnap
STRANDSZÉPE 2014

Ha nyár, akkor Strandszépe!

A 70 éves Magyar Szó az idén is meghirdeti hagyományos versenyét a Strandszépe-választást – Már lehet szavazni! – A gála július 13-án lesz Magyarkanizsán

Megkezdtük a Strandszépe-versenyünkre jelentkező hölgyek fényképeinek közlését, és ezzel egyidejűleg elindítottuk a szavazást is. A szavazásnak igen nagy tétje van, a korábbi hagyományoknak megfelelően ugyanis az idén is párhuzamosan két győztest (továbbá két-két udvarhölgyet) hirdetünk ki a verseny végén: egyik szépségkirálynőt a szakmai zsűri választja ki, a másiknak a kiléte viszont kizárólag az önök, olvasóink szavazatán múlik. Mindkét szépségkirálynő azonos értékű nyereményekben részesül, érdemes tehát támogatniuk kedvenceiket.

Szavazni az egyes lányokra kétféle módon lehet: SMS-ben, illetve szelvénnyel.

Az SMS-ben történő szavazás módja a következő: írja be a lányok fényképe mellett látható kódot (kérjük, feltétlenül ügyeljen arra, hogy az MA betűk és a sorszám közé üssön be egy szóközt!), és küldje el a 3999 számra. Egy üzenet ára, szolgáltatótól függően a következő: MTS 26,64 dinár, Telenor 27,60 dinár, VIP 27,48 dinár (mindegyik esetben áfával együtt).

Az SMS útján való szavazás május 22-én kezdődik.

Szavazószelvényeink a hétfői, keddi, szerdai és pénteki kiadásainkban jelennek meg, ezek kitöltésével, kivágásával és beküldésével szerkesztőségünk címére (Magyar Szó, Vojvoda Mišić utca 1., 21000 Novi Sad, a borítékra kérjük, írják rá: Strandszépe) szintén támogathatják az önök által legszebbnek ítélt hölgyet. A szelvényeket nem kell egyenként beküldeni, ezt megtehetik miután minden hölgy fényképét közöltük, legkésőbb július 11-éig.

A benevezéseket folyamatosan várjuk, a beérkezett fényképeket pedig csütörtöki és szombati kiadásainkban jelentetjük meg. A benevezéseket zárt borítékban (szerkesztőségünk címére: Magyar Szó, Vojvoda Mišić utca 1., 21000 Novi Sad, a borítékra kérjük, írják rá: Strandszépe), vagy e-mailben (strandszepe@magyarszo.com) várjuk, küldjenek két fényképet magukról (az egyik portré, a másik egy teljes alakot ábrázoló, fürdőruhás álló kép legyen), a következő adatokat mellékelve: név, cím, telefonszám, életkor, foglalkozás, idegen nyelv ismerete.

Felhívjuk a kedves hölgyek figyelmét, hogy a szabályzatnak nem megfelelő képeket nem közlünk, tehát egy portrét kérünk és egy fürdőruhás, álló képet, valamint nem közöljük a képet, ha a kért adatokat nem kapjuk meg.

Versenyünkön 15 évnél idősebb és 25 évnél fiatalabb hölgyek vehetnek részt, kiskorú személyek esetében kérjük valamelyik szülő írásos beleegyezését is a részvételhez.

A döntőt július 13-án (vasárnap) rendezzük meg a Strandszépe-gála hagyományos helyszínén, Magyarkanizsán, ahol eldől, ki lesz a Magyar Szó idei szépe, és egyben kiderül az is, ki lesz az olvasóink által kiválasztott szépségkirálynő.

A szépségkirálynők és udvarhölgyeik az idén is gazdag jutalomban részesülnek – az ajándéklista pedig még azért nem végleges, mert folyamatosan bővül. Ami már biztos: az idei győztesek is eltölthetnek egy hetet (szeptember 5-e és 12-e között) a brači Fülöp Apartmanházban, ezenkívül egy többszöri belépésre feljogosító kártyát is kapnak rendezvényünk másik támogatójától, a mórahalmi Szent Erzsébet Gyógyfürdőtől.