2024. július 23., kedd

A Malomfesztivál is részt vesz a CON-on

Nagyszabású zenei konferenciát szerveznek Újvidéken, december 17-én és 18-án. A CON platform nevű rendezvény célja, hogy összekösse a különböző területek  kreatív szakembereit, lehetőséget kínálva a tapasztalat- és eszmecserére.

A konferencia a közönségnek is nagyszerű lehetőséget biztosít a szórakozásra, zenei kísérőrendezvények formájában.

A CON-on olyan vezető regionális fesztiválok vesznek részt, mint az Exit, az Arsenal, a Sziget és a Lovefest. Itt kapott lehetőséget a bemutatkozásra az egyedülálló malomfesztivál is.

A Malomfesztivál képviselői amellett, hogy részt vesznek a konferencián, előadásokon, panelbeszélgetéseken is népszerűsíthetik a rendezvényt, a közönség továbbá több  együttes koncertjét és a Malomfesztivál vizuális identitását bemutató plakátkiállítást is megtekinthetik.

A Malomfesztivál vendégszereplése a CON zenei konferencián a Cinema City szervezettel való gyümölcsöző együttműködés eredménye.

A konferencián a látogatóknak lehetőségük lesz arra is, hogy 1500 dináros akciós áron jegyet vásároljanak a következő Malomfesztiválra, amelyet 2023. augusztus 10-12. között rendeznek meg. 

Vasárnap ingyenes buszjárat is indul Újvidékre.

Aki egyéb módon szeretne a CON rendezvényeire eljutni, küldjön egy e-mailt az office@cinemacity.org címre, amelyben megadja nevét, vezetéknevét, telefonszámát, és megírja, hogy a CON melyik napja érdekli.