2024. július 16., kedd

Gyermeklapjaink nyertesei

Örülünk annak, hogy az idén is sok boríték érkezett a Mézeskalács és a Jó Pajtás nyereményjátékaira, ebből tudjuk, most sem hagyott alább olvasóink játékos kedve. A Jó Pajtás nyereményeinek sorsolásakor ezúttal egy gunarasi tanulónak, a 3. osztályos Peller Jázminnak adhattuk át az okosórát, nyereményjátékunk fődíját, a Dudi Co. vállalat jóvoltából.

A Dózsa György Általános Iskola tanulói rendszeres olvasói a Jó Pajtásnak, és azt is elárulták, többen is beküldték válaszaikat a nyereményjátékra, ezúttal azonban Peller Jázminnak kedvezett a szerencse.

– Nagyon örültem, amikor megláttam a Jó Pajtásban a nevemet a nyertesek között. Nincs még ilyen okosórám. Anyával mindig megfejtjük a rejtvényeket az újságban. Amikor megjelentek a nyereményjáték szelvényei, akkor minden választ megkerestünk a Jó Pajtásban. Könnyen megtaláltuk a megoldásokat – mesélte örömmel nyertesünk.

 

Péter Edit terjesztő, nyertesünk, Peller Jázmin és Török Erna szerkesztő (Péter Edit és Török Erna felvétele)

Péter Edit terjesztő, nyertesünk, Peller Jázmin és Török Erna szerkesztő (Péter Edit és Török Erna felvétele)

A legkisebbek lapjával is értékes nyereményekre tehettek szert a Mézeskalács hű olvasói. Minden hónapban egy-egy találós kérdésre vártuk a választ. Sok szép rajz is érkezett megfejtésként a legkisebbek révén! Íme, a tegnapi sorsolás eredménye: a Capriolo-kerékpárnak, nyereményjátékunk fődíjának nyertese Lengyel Dóra, az oromhegyesi Futrinka óvodából. A számítógépes játékszettet, a Dudi Co. vállalat jóvoltából, Zaj Dóra, az adai Cseh Károly iskola 1. osztályos tanulója nyerte, a számítógépes egeret pedig Kovács Andrej, a doroszlói Petőfi Sándor iskola 2. osztályos tanulója. Mézeskalács-előfizetést nyert Tóth Kiss Balázs, a Majsai Úti iskola 1. osztályos diákja és Szecsei Bence, a magyarkanizsai Jovan  Jovanović Zmaj iskola 1. osztályos tanulója. A nyerteseket hétfőn értesítjük a nyeremények átvételéről.

Gratulálunk mindenkinek!

Kinek hozott szerencsét Halász Csilla, a Mézeskalács lektora? (Péter Edit és Török Erna felvétele)

Kinek hozott szerencsét Halász Csilla, a Mézeskalács lektora? (Péter Edit és Török Erna felvétele)

Nyitókép: A gunarasi Dózsa György iskola tanulói hű olvasói a Jó Pajtásnak (Péter Edit és Török Erna felvétele)