2024. július 18., csütörtök

Helytálltak a kajakosok

TÖRÖKKANIZSA

A szerbiai minikajak-bajnokságot a múlt hét végén, Palánkán rendezték meg, 17 klub részvételével. A versenyen az Obilić Kajakklub is részt vett és csapatversenyben a hatodik helyezést szerezte meg. Bronzérmet szerzett Bojan Filipov és Saša Pavlov kettőse (a 10 éves fiúk kategóriájában).

A versenyen a következő versenyzők képviselték a klubot: Bojana Halugin, Kvasznica Katalin, Kiss Regina, Gója Henrietta, Dijana Miladinov, Kosta Đeković, Nebojša Čobanov, Milivoj Halugin, Vladimir Božin, Nemanja Trivić, Marijan Rankov. Nagy Csaba edző az idény végén megköszönte minden tag munkáját és igyekezetét. Elmondta, hogy minden kajakos sikeresen végigevezte a futamot és igyekezett minél szebben befejezni a szezont.

Mégsem estek ki

Az Obilić férfi kézilabdacsapata a következő idényben is az I. Szerb Vajdasági Ligában szerepel majd, annak ellenére, hogy a tavalyi szezonban az utolsó előtti helyet foglalta el. A helyi csapatnak a magasabb rangú versenylehetőséget a Vojvoda Stepa csapata adta át. Az első találkozóra pénteken, szeptember 3-án, 18 órakor kerül sor, amikor is a nagykikindai együttes szerepel Törökkanizsán.