2024. október 7., hétfő

Fehér kiesett

ASZTALITENISZ
A tavalyi női döntőn a Topolya és a Zenta csapata (fotó: Gergely József)

Nem sikerült bejutnia a legjobb 32 közé Fehér Gabriellának az ausztriai Welsben zajló Pro-Tour versenyen, miután a főtáblán, az első fordulóban 4:1-re (9, –8, 10, 10, 7) veszített a szingapúri Ju Mengju ellen, aki a világranglista 25. helyén áll. A zentai születésű lány három játszmát is különbségre veszített el, s a fontos pillanatokban a szerencse is elpártolt tőle.

Elhalasztott rangadók

Csonka fordulót rendeznek a hétvégén a férfi- és a női Szuperligában is. A férfiaknál négy mérkőzést tartanak meg, a nőknél pedig kettőt, egyet pedig már korábban lejátszottak. Mindkét ligában a rangadók maradnak el: a férfiaknál a nagybecskereki Banat és a szabadkai Spartacus, a nőknél pedig a tavalyi döntő ismétlése, a Topolya és a Zenta összecsapása.

Az 5. forduló párosítása, férfiak, szombat: Crvena zvezda–Kikinda (17 óra), Stenes–Partizan (18 óra), Faks–Vršac (17 óra). Vasárnap: IMT–Vojvodina (17 óra). A Banat–Spartacus mérkőzést szerdán játsszák 18 órakor.

Nők, vasárnap: Dunacséb–Versec (11 óra). Korábban játszották: Csóka–Smederevo 3:0. A Vojvodina–Obilić meccs lapzárta után ért véget. A Flip–Novi Sad mérkőzést október 30-án játsszák 11 órai kezdettel, a Topolya–Zenta találkozó pedig október 31-én (vasárnap) 10 órától szerepel a programban.