2024. július 30., kedd

Döntetlen Szabadkán

Spartacus–Crvenka 22:22 (16:10)

Sétaerdei sportcsarnok, 50 néző, vezette: Mandić, Kovačić.

Spartacus: Kukić, Vukoslavović, Kosović, Jelić 1, Pavlović 2, Stanković 4, Janjić 2, Kaltak 7, Kovačević 3, Todorović, Matić, Distol 3, Patócskai, Papić, Božović, Đukanović.

Crvenka: Račić, Ivić, Radonjić 1, Slavuljica 3, Nikolić, Egić, Mjerimačka, Đurović 7, Karavezić, Gugleta 1, Sunajko, Zejak 5, Kljajić, Holpert 1, Perović 4, Mirić.

A felkészülési találkozón a hazaiak kezdtek jobban, néhány perc játék után 5:0-ra húztak el, a sorozatot azonban Holpert szakította meg, megszerezve saját és csapata első gólját. A kezdeti előnyt a Spartacus megtartotta egészen az első félidő végéig, és 16:10-es kék-fehér vezetéssel vonultak pihenőre a csapatok. A folytatásban Branislav Zeljković, a hazaiak vezetőedzője minden játékosnak alkalmat adott, az első félidőt végigjátszó Distolt, Papićot és Kovačevićet pedig a padon hagyta. Kaltak góljával 19:12-es előnyhöz jutottak a hazaiak, ám ekkor visszaesett a Spartacus játéka, amit a harcias vendégek hét góllal büntettek, és 19:19-re kiegyenlítették az állást. Janjić góljaival újra a hazaiak jutottak előnyhöz, ám a vendégek egyenlíteni tudtak. Az utolsó támadást a hazaiak vezették, de Božovićnak a lövése, amelyet néhány másodperccel a vége előtt a földről engedett el, mellément. A szabadkai csapat február 1-jén és 2-án Verbászon, a Svetozar Jovovićról elnevezett tornán lép fel, ahol az elődöntőben a Vojvodinával mérkőzik meg, míg a másik ágon a Vrbas és a Crvenka játszanak egymással.