2024. augusztus 1., csütörtök
FUTSAL

A Champions A csapatának sikere

A tornagyőztes Champions A csapata

A tornagyőztes Champions A csapata

A szabadkai Champions A csapatának győzelmével ért véget Királyhalmán a IV. Téli Vinogradar-kupa elnevezésű futsaltorna, amelyet 17 éven aluliakból álló csapatok számára rendeztek meg. A döntőben a Champions A csapata 4:2-re legyőzte az adai AFK együttesét, a bronzmeccsen pedig a Đurđin ugyancsak 4:2-re nyert a Champions B csapata ellen. Az ötödik helyet a Vinogradar A csapata, a hatodikat pedig a hajdújárásiak B együttese szerezte meg.

A csoportmérkőzések rendkívül kiegyenlített találkozókat és szoros eredményeket hoztak. A három hatpontos csapat (Vinogradar A, Đurđin, Champions B) között végül a gólkülönbség döntött, így a györgyéniek és a szabadkaiak kerültek a négybe (előbbinek 7:7, utóbbinak 8:8 volt a gólaránya), a hajdújárási A csapat pedig hiába szerzett 6 pontot, a 11:12-es gólaránya nem volt elég az elődöntőhöz. Az utolsó meccsen a Vinogradar B csapata majdnem bejuttatta az A csapatot az elődöntőbe, ám a Đurđin ellen az utolsó pillanatban vesztették el a találkozót, így a csoportküzdelmek után mindkét házigazda együttes búcsúzni kényszerült.

A torna legjobb játékosának az adai Megyeri Istvánt választották meg, a legjobb kapusnak a györgyéni Dragan Sarić bizonyult, a torna gólkirálya pedig Pósa Krisztián lett a Champions A csapatából. Eredmények: Vinogradar A–Vinogradar B 5:4, Champions A–Champions B 1:1, Vinogradar B–Champions B 0:1, Champions A–Vinogradar A 1:1, AFK–Đurđin 1:1, Champions B–Vinogradar A 3:3, AFK–Vinogradar B 0:1, Champions A–Đurđin 1:0, AFK–Vinogradar A 2:0, Champions B–Đurđin 2:2, Champions A–Vinogradar B 7:2, Vinogradar B–Đurđin 1:2, Champions A–AFK 2:0, Đurđin–Vinogradar A 2:2, AFK–Champions B 2:1. Elődöntő: Champions A–Đurđin 5:3, AFK–Champions B 5:2. Bronzmérkőzés: Đurđin–Champions B 4:2. Döntő: Champions A–AFK 4:2.