2024. augusztus 7., szerda
TISZA MENTI LIGA

Horgoson csak barátságos meccset játszottak

Adorján: Tisza B–Jadran 2:2 (2:1)

Adorjáni pálya, 100 néző, vezette: Bibin (Törökkanizsa). Góllövők: Bagi R. a 15., Kávai A. a 31., illetve Đurđev a 20. és Juhász az 50. percben.

Tisza B: Kocsis, Csizmadia, Miskovity K., Bagi R., Miskovity D., Balázs (Rogán), Kávai A., Bagi K., Bús, Kis Z. (Újhelyi), Törteli D.

Jadran: Okovački, Oluški M. (Subotin), Oluški S. (Lukšić), Pavlov, Budovalčev, Živanov, Todorov, Keseg, Đurđev, Stanić, Juhász.

A szanádi Jadran tízévi szünet után kapcsolódott be ismét a ligaküzdelmekbe. A találkozón, amely végig harcias és jó iramú volt, egyenlő ellenfelek küzdelmét láthatta a közönség.

Az 1. forduló: Tromeđa–Obilić 2:7, Slavija–Jedinstvo (K) 1:1, Radnički Gladiolus–Sloga 0:4, Tisza B–Jadran 2:2, Hajduk–Potisje 4:2, Graničar–Tisza (P) 2:0, a Šampion szabad volt, a Horgos 1911–Jedinstvo mérkőzés 5:2-es végeredménye nem hivatalos, mert a martonosiaknak nem volt megfelelő orvosi igazolásuk. A mérkőzést később lejátsszák. A következő forduló: Obilić–Tisza (P), Hajduk–Graničar, Jedinstvo (M)–Šampion, Tisza B–Horgos 1911, Sloga–Jadran, Jedinstvo (K)–Radnički Gladiolus, Tromeđa–Slavija, a Potisje szabad.

ZOMBORI LIGA

Zombor: ŽAK–BSK 1:0 (1:0)

ŽAK-pálya, 200 néző, vezette: Desnica (Apatin). Góllövő: Čuljak a 22. percben.

ŽAK: Carić, Radusin, Milanović, Šušilović, Veselinović, Elez, Pustajić, Janić, Tubić, Čuljak, Rančić.

BSK: Kekić, Bagić, Jakšić, Božić, Pelengić, D. Rakić, V. Rakić, Petres, Korać, Stanković, Marinković.

Az újonc győzelemmel rajtolt, amelyet első félidei teljesítményével érdemelt ki. Az egyetlen gól szögletrúgás után esett, a vendégek csak röviden szabadítottak fel, a labda Čuljakhoz került, aki könnyedén a hálóba továbbította.

Csonoplya: Sloga–Kordun 0:1 (0:1)

Sloga-pálya, 250 néző, vezette: Kirsner (Zombor). Góllövő: Sekulić 41. percben.

Sloga: Smoljanović, Dodik, Cvetićanin, Kovács, Đurđević, Vejin, Lovrić, Batalo, Sadovski, Gaćeša (Rebić), Rajčanji.

Kordun: Korolija, Stanojević, Tomić, Simeša, Motić (Karas, Đorđević), Kršić, Sekulić, Kovačić, Zorić (Pavlović), Knežević, Zavođa.

A szomszédok összecsapása ezúttal is nagy küzdelemben telt el. Az egyetlen gól a véletlen műve volt, ugyanis egy pontrúgás után Smoljanović kapus megfogta a labdát, de összeütközött saját játékosával, és kiejtette a játékszert. Ezt a lesipuskás Sekulić kihasználta, és eldöntötte a mérkőzés sorsát.

Az 1. forduló: Sloga–Kordun 0:1, ŽAK–BSK 1:0, Odžaci–Omladinac (D) 8:0, Omladinac (B)–Borac 2:0, Crvenka–Stanišić 4:1, Polet–Hajduk 0:2, Zadrugar–Kula 2:0, Mladost–Graničar 2:0. A következő forduló: Kordun–Graničar, Kula–Mladost, Hajduk–Zadrugar, Stanišić–Polet, Borac–Crvenka, Omladinac (D)–Omladinac (B), BSK–Odžaci, Sloga–ŽAK.

VERBÁSZ–TITEL–ZSABLYA KÖZSÉGKÖZI LIGA

Péterréve: Jedinstvo–Proleter (Újsóvé) 0:3 (0:0)

Jedinstvo-pálya, 100 néző, vezette: Jerotijević (Verbász). Góllövők: Nikolić a 67. és a 76., Gajić a 90. percben.

Jedinstvo: Stefanović, Milovanov, Lakić (Milovac), Brankov, Mićanović, Husanović, Tobdžić, Timotić, Jakšić, Zlatić, Doroslovački (Višković).

Proleter: Miricki, Kotovac (Gajić), Puzigaća, Dabić, Gajinov, Nešković, Sivčević, Jovanović (Janković), Nikolić, Novičević (Jeftić), Kojičić.

A hazai gárda a 67. percig szolidan játszott. A vendégek Nikolić középcsatárnak köszönhetik, hogy a Tisza melletti pályáról elvitték a három bajnoki pontot, habár a 31. perctől tíz játékosra maradtak a pályán.