2024. augusztus 7., szerda
BAJNOKOK LIGÁJA

A 0:2 után sem adja fel a Győr

A 2:0-s hazai vereség után sem adja fel továbbjutási reményeit a Győr csapata Farkas József másodedző szerint. Az izraeli Maccabi Tel-Aviv elleni szerda esti kudarc után az eltiltott vezetőedzőt, Pintér Attilát helyettesítő tréner elmondta: az ellenfelünk nagyszerűen játszott, és jól kihasználta helyzeteit.

– Kulcsmomentum volt a mi gólunk, amit les miatt nem adtak meg. A mérkőzés tanulsága számunkra, hogy sokkal több futás kell a részünkről, és sokkal agresszívebben kell játszanunk. A vereség ellenére nem adjuk fel, Tel-Avivban gólokat kell szereznünk a továbbjutás érdekében – fogalmazott. Paulo Sousa, a Maccabi mestere kifejtette: nagy előny volt számára, hogy korábban dolgozhatott a Videotonnál, és jól megismerte a Győr játékát és erejét.

– A második félidőben már mi irányítottuk a játékot. Azt tudtuk játszani, amit szerettünk volna. A továbbjutás azonban még nem dőlt el, a második találkozóra is a lehető legjobban fel kell készülnünk, mert tiszteljük az ellenfelünket – mondta Sousa. A visszavágót kedden rendezik Tel-Avivban.