2024. július 16., kedd

A TSC már munkába állt

A topolyai TSC a héten megkezdte felkészülését a bajnokság folytatására. Žarko Lazetić együttese az őszi idényt 11 nyert mérkőzéssel, 6 döntetlennel, 2 vereséggel, összesen 39 ponttal a tabella harmadik helyén zárta, s a további, hasonlóan jó szereplés érdekében időben elkezdték a munkát.

– Kedden közös ebéddel hangolódtunk a folytatásra, s egyúttal le is zártuk a mögöttünk lévő időszakot, új lappal kezdjük a tavaszi folytatást. A játékosok túl vannak a szükséges orvosi vizsgálatokon, és már folynak a közös edzések is. A tervek szerint január 13-ig Topolyán készülünk, majd két hétre Törökországba utazunk. 27-én jövünk haza, akkor már csak egy hetünk marad a kezdésig – mondta Lazetić, majd hozzátette, egyelőre hat felkészülési mérkőzés szerepel a tervben.

A topolyai egyesület nem vesztegeti az időt, sűrű program elé néznek a közeljövőben (Fotó: TSC)

A topolyai egyesület nem vesztegeti az időt, sűrű program elé néznek a közeljövőben (Fotó: TSC)

– Január 5-én a Spartacusszal, 12-én pedig a Voždovaccal játszunk barátságos mérkőzést, majd 15-én a bakui Neftçi, 19-én a Debrecen, 22-én a Partizan ellen készülünk, a sort pedig a grazi Sturm elleni találkozó zárja – tette hozzá a vezetőedző, aki idén a Vajdasági Labdarúgó-szövetség hagyományos dicséretét, a legkiemelkedőbb szakmai stábnak járó elismerést is kiérdemelte munkájával.

Nyitókép: A topolyai egyesület nem vesztegeti az időt, sűrű program elé néznek a közeljövőben (Fotó: TSC)