2024. szeptember 28., szombat

Lazetić elhagyja a TSC-t!

A TSC labadrúgócsapata a múlt kedden kezdte meg a közös felkészülést a következő idényre, Žarko Lazetić vezetőedző akkor még pozitívan nyilatkozott az előttünk álló szezonról, így ma délelőtt bombaként robbant a hír: Lazetić elhagyja a topolyai egyesületet és az izraeli Makkabi élén folytatja a munkát.

“Žarko két-három napig mérlegelt, remek ajánlatot kapott. Nagy kihívás ez a számára, szerette volna kipróbálni magát. Nem akartunk az útjába állni. Köszönettel tartozunk neki, hogy az elmúlt időszakban hazai és nemzetközi szinten is ilyen szép sikerekhez segített hozzá bennünket. Tovább építkezünk, ennek fényében választjuk ki a következő vezetőedzőt” – nyilatkozta a Mozzart Sport honlapjának Palágyi Szabolcs, a TSC sportigazgatója.

Lazetić két és fél évig irányította a TSC-t, vezetésével a második, majd a harmadik heyen zárta a Szuperligát a bácskai alakulat és kétszer is kiharcolta a részvételt az európai kupaporondon. Megítélését és szakmai tudását bizonyítja, hogy az elmúlt idény végeztével az edzők és a csapatkapitányok a bajnokság legjobb trénerének választották.

Nyitókép: Még nem tudni, ki lesz Lazetić utódja Topolyán (Fotó: TSC)