2024. július 22., hétfő

Győzelemmel rajtolt a TSC

A Szuperliga nyitófordulójában a TSC vasárnap este a topolyai Arénában 1:0-ra legyőzte az újbelgrádi IMT csapatát. A topolyaiak veszélyesebbek voltak, többet birtokolták a labdát az első játékrészben, de gól nem esett. A második félidőben Klafurić vezetőedző cserékkel erősítette a támadósort. A 70. percben Pantović meg is szerezte a vezetést csapatának. A találkozó utolsó perceiben mindkét csapatnak voltak még helyzetei, de a kapuvédők résen voltak. Veljko Ilić, a hazaiak hálóőre kiváló teljesítményt nyújtott ezúttal is. A topolyai csapatból az utolsó percekben Jovanović és Sós Bence is helyzetbe került, de az eredmény már nem változott. A bácskaiak a második fordulóban a niši Radnički ellen idegenben lépnek pályára, utána pedig a TSC Arénában fogadják a szabadkai Spartacust.
@kk= Topolya: TSC–IMT 1:0 (0:0)
TSC Aréna, 2800 néző, vezette: Ilić (Kragujevac). Góllövő: Pantović a 70. percben.
TSC: Ilić, Vlalukin, V. Krstić, Capan, Petrović, Milosavljević (Pantović), Vulić (Banjac), Radin, Đakovac (Stanić), Ćirković (Sós), Lazetić (S. Jovanović).
IMT: Belić, Glišić, Batis, Popović (Jevtić), Konstantinov (Bastaja), Radočaj, Kijevčanin (Zulfić), Kur, N. Krstić (L. Luković), Lutovac ( Stevanović), Jović.
Vasárnapesti eredmények az 1. fordulóból: TSC–IMT 1:0, Tekstilac–Vojvodina 1:3.

Nyitókép: Majláth Béla felvétele