2024. szeptember 2., hétfő

A TSC hazai pályán alulmaradt a lučani Mladost ellen

A Szerb Szuperliga 7. fordulójában hazai pályán kapott ki 2:1-re a TSC a lučani Mladost ellen. A topolyai labdarúgók 40 percet emberelőnyben játszottak és egy büntetőt is kihagytak. 

Ifet Đakovac büntetőből született góljával már az első félidő elején megszerezték a vezetést a topolyaiak. A vendégek egyenlítő gólját Aleksandar Pejović szerezte szintén tizenegyesből. Kevéssel a félidő vége előtt a vendégek a vezetést is megszerezték Jovan Ćirić találatával. A második játékrészben Lazetić, a topolyai gárda csatára kihagyott egy büntetőt, majd a mintegy 40 perces emberelőnyt sem tudták kihasználni, így a Mladost szerezte meg a három pontot.  A TSC továbbra is a tabella 11. helyét foglalja el, míg a Mladost feljött a 3. helyre. Ez egyben azt is jelenti, hogy a TSC új vezetőedzője Jovan Damjanović vereséggel mutatkozott be a TSC kispadján, amelyre mindössze egy napja ült le.

A TSC-re és a többi szuperligás labdarúgócsapatra a válogatott programja miatt két hét szünet vár. A topolyaiak legközelebb szeptember közepén lépnek pályára a hódsági Tekstilac ellen.

Nyitókép: TSC