2024. július 28., vasárnap
SZUPERLIGA

A TSC Surdulicán is győzelemre játszik

A topolyai TSC a címvédő Crvena zvezda előtt szintén 24 ponttal vezeti a Szuperligát, de a hétvégén sem lesz könnyű feladata, mert a szakvezetés szerint nehéz mérkőzés vár a fiúkra a surdulicai Radnik vendégeként. Az eddigi sikerek azonban bizakodásra adnak okot, mert a csapattagok kellően felkészülten, a sérülésekből felépülve és kipihenten várják a megmérettetést.

Mirko Jovanović segédedző a mérkőzést beharangozó sajtótájékoztatón elmondta, a kiesés ellen küzdő Radnik sok változáson ment keresztül, és a rossz kezdést követően egyre jobban játszik az új vezetőedző irányítása alatt. „A Radnik játékát jól kielemeztük, ezúttal sem fogunk felkészületlenül elmenni a meccsre. Reményeink szerint olyan mérkőzés lesz ez is, ahol a TSC megszerzi a három pontot” – hangsúlyozta.

Szilágyi Vladimir is jelen volt a sajtótájékoztatón. A topolyaiak csatára eddig hat gólt szerzett, akárcsak a másik támadó, Lukić. Szilágyi a legutóbbi meccsen kisebb sérülést szenvedett, de elmondása szerint felépült, és készen áll az újabb megmérettetésre.