2024. július 27., szombat
TSC

Kipihenten a Mladost ellen

A TSC következő ellenfele idegenben a lučani Mladost. A topolyai gárda legutóbb 5:1 arányban nyert a Mladost ellen hazai pályán, de a mérkőzést beharangozó sajtótájékoztatón Szabó Zoltán vezetőedző elmondta, azóta az ellenfél csapata sokat javult, az utóbbi mérkőzéseiken már alig kaptak gólt, bár az is igaz, általában amikor nyertek, akkor csak egy góllal sikerült ez nekik. Szabó nehéz mérkőzésre számít szombaton 16 órától, de bízik abban, hogy három pontot könyvelhetnek majd el a vendégszereplés alkalmával.

Tumbasević és Szilágyi is jelen volt a sajtótájékoztatón, mindkét játékos megerősítette, hogy jól jött a csapatnak ez a kis pihenő, mivel a válogatott szereplése miatt egy hétvégén nem volt bajnoki forduló a Szuperligában. Szilágyi, a TSC egyik leggólerősebb csatára elárulta azt is, hogy a cél már a mérkőzés elején megszerezni a vezető gólt. A TSC 29 ponttal ötödik a tabellán, míg az ellenfele hét ponttal kevesebbet gyűjtött, és nyolcadik.

A játékosok egészségesek és felkészültek, egyedül Dajan Ponjević nem léphet pályára, mivel a legutóbbi mérkőzésen két sárga lapot kapott, így kiállították.